Ο Χούμελς έστειλε τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League
8 May 2024
«Άτλας της δεκαετίας του 2000»: Μια παράσταση – ντοκουμέντο για την τελευταία χαμένη γενιά
8 May 2024

Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του πεζοδρομίου της οδού Κουμουνδούρου (+Φωτο)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  στο πρώτο τμήμα του πεζοδρομίου στην οδό Φλωράκη  με το οποίο ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου», συμβατικού προϋπολογισμού  2.845.884,87 ευρώ.

Ειδικότερα κατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο μπροστά από το χώρο του πρώην στρατοπέδου Λουμάκη και του υπό ανέγερση Διοικητηρίου συνολικού μήκους περίπου 350 μέτρων και πλάτους 4, στο οποίο περιλαμβάνεται και ζώνη ποδηλατόδρομου, ο οποίος με την κατασκευή και του τμήματος ως τη διασταύρωση με την οδό Θεσσαλιώτιδος και ενωθεί με τον ποδηλατόδρομο που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του έργου που εκτελέστηκε στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.

Στο πλαίσιο της παρέμβασης στο συγκεκριμένο τμήμα αντικαταστάθηκε και η περίφραξη του χώρο του πρώην στρατοπέδου ενώ τοποθετήθηκαν και μεταλλικά κολωνάκια για να αποτρέπουν τη στάθμευση οχημάτων επί του πεζοδρομίου.

Από Δευτέρα 13 Μαΐου τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπός της μηχανικός κ. Αθ. Γριβέλλας θα ξεκινήσουν εργασίες στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς παρεμβαίνοντας στα…ταλαιπωρημένα τμήματα των πεζοδρόμων Αβέρωφ και Πλαστήρα και στο πλακόστρωτο έναντι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε άθλια κατάσταση και ολοκληρώνοντας τις εργασίες θα επιστρέψουν στην οδό Φλωράκη για να συνεχίσουν το έργο των πεζοδρομίων της και στις δύο πλευρές όπως και σε όλο το μήκος της οδού Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι πλην των οδών Φλωράκη- Κουμουνδούρου και Αβερωφ που προαναφέρθηκαν στο έργο «Αποκατάσταση ζημιών σε πεζοδρόμια και κοινοχρήστους χώρους στην πόλη της Καρδίτσας λόγω της θεομηνίας της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020» περιλαμβανονται παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Μ. Αλεξάνδρου, Δ. Λάππα, Παλαιολόγου, Διάκου, Καποδιστρίου & Γαρδικίου, Νικηταρά Μπλατσούκα, Σταμούλη,  Υψηλάντου, Σακελλαρίου, Χατζημήτρου και Ομήρου

Κωστής Κριτσιάνης 

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: