ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ακτιβιστική Δράση το Σάββατο 22 Μαΐου για την Ημέρα Εξάντλησης Φυσικών Αποθεμάτων
21 May 2021
Ειδικό χωροταξικό για αιολικά πάρκα με συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης στη διαμόρφωσή του ζητά η ΚΕΔΕ
21 May 2021

Καρδίτσα: Ολοκληρώνεται ο καλλωπισμός της πλατείας Δικαστηρίων

Το αργότερο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα έχουν ολοκληρωθεί οι ήπιες αναμορφωτικές παρεμβάσεις που γίνονται τον τελευταίο μήνα στην πλατεία Δικαστηρίων της Καρδίτσας.

Χθες Πέμπτη 20/5, αναπτύχθηκε έντονη δραστηριότητα στην πλατεία με εργάτες, μηχανήματα και φορτηγά.

Τις εργασίες επέβλεπαν το πρωί ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Σπ. Κουρτεσιώτης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρδίτσας κ. Πέτρος Γαλάνης, ενώ λίγο αργότερα κατέφτασε και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γ. Μάττας.

Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στα παρτέρια πρασίνου που ανυψώθηκαν και στην επιφάνεια τους σχηματοποιήθηκαν δάπεδα και θύλακες πρασίνου.

Σήμερα τοποθετήθηκαν νέες στρόγγυλες ζαρντινιέρες με το σήμα κατατεθέν του Δήμου, τον ποδηλάτη, οι οποίες γεμίζονται με χώμα και χαλίκια που μεταφέρθηκαν με φορτηγά. Σε αυτές θα φυτευτούν λουλούδια τα οποία επίσης μεταφέρθηκαν σε γλάστρες στην πλατεία Δικαστηρίων.

Επιπλέον, σε τέσσερα σημεία της τσιμεντένιας περίφραξης των παρτεριών θα τοποθετηθούν μεγάλες σε μήκος ξύλινες θέσεις καθήμενων για το κοινό.

Μέσα στο επόμενο τετραήμερο τίθενται σε λειτουργία οι υδραυλικές εγκαταστάσεις ποτίσματος του πρασίνου και τα ηλεκτρολογικά για τον φωτισμό διαφόρων σημείων στην πλατεία η οποία απέκτησε ήδη διαφορετική όψη.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: