Παράταση συμβάσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων με τροπολογία του ΥΠΕΣ
24 October 2019
Η τρύπα του όζοντος συρρικνώθηκε το 2019
24 October 2019

Καρδίτσα: Παυσίλυπο – Το Μαγεμένο Δάσος

Παρουσιάστηκε από το δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, το επίσημο λογότυπο των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το οποίο έχει τίτλο «Παυσίλυπο – Το Μαγεμένο Δάσος».

Όπως αναφέρθηκε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, είναι ένα δέντρο που συγχρόνως θυμίζει Χριστούγεννα αλλά και το Παυσίλυπο. Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι το όνομα «Παυσίλυπο – Το Μαγεμένο Δάσος» επιλέχθηκε με βάση ότι το Παυσίλυπο, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Καρδίτσας, είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να αποτελέσει το «δυνατό» σημείο, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πάρκο, έναν μοναδικό πνεύμονα στην καρδιά της πόλης.

Επίσης ο δήμαρχος Καρδίτσας υπογράμμισε ότι στόχος των φετινών εκδηλώσεων είναι να αλλάξει η ψυχολογία των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης και συγχρόνως να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και η συμμετοχή στα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν. Επίσης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι φέτος γίνεται μελέτη φωτισμού της πόλης ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά ωραίο, ενώ το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συνδυαστεί με καλλιτεχνικό γεγονός.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Τσιάκος ανέφερε πως η δημοτική αρχή θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε η Καρδίτσα να αποτελέσει βασικό τουριστικό προορισμό την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και όλους τους μήνες του χειμώνα. Και η αρχή, συμπλήρωσε, γίνεται με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που φέρουν τον τίτλο «Παυσίλυπο – Το Μαγεμένο Δάσος».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: