Μαρία η «Κουτσοχέρω». Η Λευκαδίτισσα που είχε αναπηρία και στα δύο χέρια και επινόησε το Καρσάνικο Κέντημα.
1 November 2021
Συνεδριάζει αύριο το ΔΣ της ΚΕΔΕ
2 November 2021

Καρδίτσα: Προ των πυλών η εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο

Το τελευταίο βήμα για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο και του περιβάλλοντος, αυτού, χώρο, θα γίνει την προσεχή Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας.

Όπως είναι ήδη γνωστό και σας έχει ενημερώσει με σχετικά ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, για να μπορέσει να γίνει εκμίσθωση, απαιτείται τροποποίηση του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας “Παυσίλυπο Καρδίτσας Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Αυτό θέλει έγκριση καταρχήν της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας και πολιτική νομιμοποίηση της έγκρισης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήδη η Γενική Συνέλευση ενέκρινε και τώρα το θέμα έρχεται στο Σώμα, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι ο εισηγητής, αντιδήμαρχος έργων κ. Σβερώνης, θα προτείνει και την θετική ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου για την ολοκλήρωση της τροποποίησης.

Θυμίζουμε ότι την πρόθεση για εκμίσθωση σε ιδιώτη είχε προαναγγείλει ο κ. Τσιάκος από τον Σεπτέμβριο, οπότε πρέπει να θεωρείτε και δεδομένη η στήριξη της τροποποίησης, τουλάχιστον από την πλειοψηφούσα παράταξη.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: