Όχημα εκτινάχθηκε σε κολόνα φωτισμού στον Βόλο
27 November 2020
Πως θα πληρώνουν οι δήμοι από την Πρωτοχρονιά το τέλος ταφής αποβλήτων
27 November 2020

Καρδίτσα: Τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, στο παρτέρι απέναντι από τον έφιππο ανδριάντα του Γεώργιου Καραϊσκάκη, βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το ύψος 11 περίπου μέτρων έλατο, όπως τόνισε στο KarditsaLive.Net, ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Σπύρος Κουρτεσιώτης, έφθασε πολύ νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην υπάρχουν αυτοκίνητα στους δρόμους και να μπορέσει το φορτηγό που το μετέφερε να κάνει τις απαραίτητες μανούβρες και να το φέρει στο σημείο που θα βρίσκεται για τον επόμενο ενάμισι μήνα περίπου.

Άμεσα θα ξεκινήσει και η διαδικασία στολισμού του και πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα να είναι έτοιμο προς φωταγώγηση.

Το πότε θα γίνει αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν έχει ακόμα απαντηθεί οριστικά. Συνήθως επιλεγόταν μία ημερομηνία κοντά στην εορτή του Πολιούχου της Καρδίτσας (4 Δεκεμβρίου), που απέχει τρεις εβδομάδες ακριβώς από τα Χριστούγεννα. Φέτος η 4η Δεκεμβρίου είναι Παρασκευή και ως ημέρα αρκετά βολική. Όμως η φετινή χρονιά είναι διαφορετική και δεν «κολλάνε» πάντα τα «σύνηθες» των προηγουμένων.

Η προαναφερόμενη ημερομηνία δεν αποκλείεται, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι βρίσκεται μέσα σε εβδομάδα lock down και ίσως τελικά να επιλεγεί κάποια άλλη. Θα λέγαμε μάλιστα ότι είναι πιο πιθανό να πάμε λίγο πιο πίσω.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο δέντρο αποτελεί δωρεά δημότη από το Καλλιφώνι και αφού τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες και δόθηκε άδεια, κόπηκε και μεταφέρθηκε.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: