Τοπικό lockdown σε Θεσσαλονίκη – Σέρρες για 14 μέρες
2 November 2020
Ξεκινούν την Πέμπτη οι 10 διαδικτυακές συνεδριακές συναντήσεις της ΚΕΔΕ – Πρόγραμμα εργασιών
2 November 2020

Καρδίτσα: 109 πρόστιμα για μάσκα και παραβάσεις σε καταστήματα

DCIM/100MEDIA/DJI_2134.JPG

Αυξημένοι ήταν οι έλεγχοι των αστυνομικών στην Π.Ε. Καρδίτσας τον Οκτώβριο για την τήρηση των μέτρων προστασίας έναντι του κορωνοϊού.

Άλλωστε τα 121 κρούσματα που καταγράφηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ έφεραν το νομό μας προ των πυλών της κόκκινης ζώνης (αυξημένου κιδνύνου) στον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον Covid-19.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Karditsalive.Net είχαμε λίγο περισσότερους από 4.000 ελέγχους ολόκληρο το μήνα Οκτώβριο και βεβαιώθηκαν 109 χρηματικά πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας.

Επίσης, είχαμε την αναστολή λειτουργίας ενός καταστήματος για 15 ημέρες για υπεράριθμους πελάτες με επιβολή χρηματικού προστίμου 3.000 ευρώ ενώ σε άλλα τρία καταστήματα εστίασης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για ορθίους.

Οι έλεγχοι αναμένεται να συνεχιστούν ακόμα πιο εντατικά τις επόμενες ημέρες όπου ως γνωστό από αύριο (Τρίτη 3/11) θα ισχύσουν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα με γενίκευση της χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους (εντός και εκτός) και απαγόρευση αδικαιολόγητων μετακινήσεων από 00:00 – 05:00 τη νύχτα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: