Έρχονται αδιάφθοροι και στους δήμους
8 February 2021
Οι αντιρρήσεις που εκφράστηκαν στην ΚΕΔΕ για τον εκλογικό νόμο
8 February 2021

Καρδίτσα: 582 πολίτες έλαβαν και τη β’ δόση του εμβολίου

Δύο θα παραμείνουν τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού για μία ακόμη εβδομάδα, τουλάχιστον, και συγκεκριμένα το νοσοκομείο Καρδίτσας και το Κέντρο Υγείας Παλαμά.

Οι πληροφορίες του KarditsaLive.Net αναφέρουν πως το πλέον πιθανόν είναι να έχουμε αύξησή τους από την ερχόμενη εβδομάδα, με δεδομένο ότι προγραμματίζεται να ξεκινήσουν παράλληλοι εμβολιασμοί και στην ηλικιακή ομάδα 60-64, με το εμβόλιο άλλης εταιρείας.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των εμβολιαστικών κέντρων που θα ανοίξουν θα είναι μεγαλύτερος των 2-3 και θα πλησιάσει τον αρχικό σχεδιασμό. Απομένει, βεβαίως, να υπάρξει η σχετική απόφαση από το υπουργείο που θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις.

4.260 εμβολιασμοί μέχρι σήμερα

Εν τω μεταξύ μέχρι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου είχαν πραγματοποιηθεί στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού μας 4.260 εμβολιασμοί. Από αυτούς οι 3.678 αφορούσαν την πρώτη δόση, ενώ οι υπόλοιποι 582 είναι δεύτερη δόση εμβολίου. Σημειώνουμε ότι υπάρχει ένας επιπλέον αριθμός Καρδιτσιωτών από την περιοχή των Δήμων Μουζακίου & Αργιθέας που έχει εμβολιασθεί από το Κ.Υ. Πύλης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: