Scope Ratings: Ο Ερντογάν θα μείνει στην εξουσία, θα βυθίσει τη λίρα, θα χρειαστεί τη βοήθεια της Ρωσίας
16 May 2023
ΑΑΔΕ: Επιχείρηση «Μπουλντόζα» σε τρεις κατασκευαστικές – Εικονικά τιμολόγια και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων
16 May 2023

"Κατέβηκε" το βουνό και έκλεισε το δρόμο μεταξύ Απιδιάς – Μολόχας. Ενέργειες για τον καθαρισμό του δρόμου

Μία πολλή μεγάλη κατάπτωση βράχων έκλεισε τον δρόμο Απιδιά – Μολόχα, στην θέση Καρατζά, αποκόπτοντας την οδική επικοινωνία των δύο προαναφερόμενων Τοπικών Κοινοτήτων και δυσκολεύοντας την πρόσβαση των κατοίκων της Μολόχας προς την Καρδίτσα.

Το σημείο είναι στον αυχένα του βουνού και το κομμάτι του δρόμου που έκλεισε είναι περίπου 50 μέτρα, όπως δήλωσε στο KarditsaLive.Net, ο πρόεδρος της Μολόχας κ. Ηλίας Ζυγούρης.

.Είναι ένα σημείο που δημιουργεί προβλήματα συνεχώς, μας είπε ο κ. Ζυγούρης και υποχρεωνόμαστε πολλές φορές να παρέμβουμε και να απομακρύνουμε κομμάτια βράχων, ακόμα και με τα χέρια. Τόσο μεγάλη όμως κατάπτωση δεν έχει ξαναγίνει. Κυριολεκτικά δεν φαίνεται ο δρόμος…

Τα βράχια, απάντησε σε ερώτημα μας, έπεσαν το βράδυ και είναι ευτύχημα που δεν περνούσε κανείς από εκεί. Μόλις διαπιστώθηκε το πρόβλημα, από κάτοικο που ήθελε να πάει στην Καρδίτσα και βρήκε τον δρόμο κλειστό, τοποθετήσαμε την σχετική σήμανση και ενημερώσαμε τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Νούσιο για να προχωρήσουν οι ενέργειες καθαρισμού. Λάβαμε, δε, την υπόσχεση ότι αυτό θα γίνει άμεσα.

.Καταλήγοντας ο κ. Ζυγούρης τόνισε ότι είναι απαραίτητο, στο συγκεκριμένο σημείο την πλαγιάς να μπει προστατευτικό πλέγμα που θα συγκρατεί τα κομμάτια των βράχων, αυξάνοντας την ασφάλεια για οδηγούς και διερχόμενα οχήματα.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σε πρώτη φάση, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον κ. Νούσιο. Μιλήσαμε όμως με την επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πετσιά, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι μηχάνημα βρίσκεται καθ΄ οδόν, μέχρι το μεσημέρι θα έχει ξεκινήσει η επιχείρηση καθαρισμού και δεν θα φύγει από το σημείο, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση και να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Π.Κ. 

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%87%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: