Κηφισιά: Φρίκη με την οικιακή βοηθό που φωτογράφιζε γυμνά παιδιά – Τα έστελνε σε επτά άτομα
9 March 2022
Δήμος Μουζακίου: Αρχίζουν άμεσα αποκαταστάσεις ζημιών εντός και εκτός τοπικών κοινοτήτων προϋπολογισμού 415.000 ευρώ
10 March 2022

Καταγγελία για επίθεση από ξενοδόχο στην Πορταριά – Κλήθηκε η αστυνομία

Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά από ξενοδόχο στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην Πορταριά, κατήγγειλε αναγνώστης με e-mail που απέστειλε στην ιστοσελίδα “E-THESSALIA.GR” και στην εφημερίδα “ΘΕΣΣΑΛΙΑ”.

Η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της και τα στοιχεία του αποστολέα της καταγγελίας αλλά και του ξενοδοχείου που καταγγέλλει ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αστυνομία κι έχει πάρει τη νομική οδό η υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην καταγγελία του ο Λ.Κ. 

Ήθελα να απευθυνθώ σε εσάς για το περιστατικό που μου συνέβη το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας, πιο πολύ για να προστατέψω μελλοντικούς επισκέπτες στο Πήλιο καθώς και την τοπική κοινωνία από έναν άνθρωπο άρρωστο και επικίνδυνο και να έχω ήσυχη την συνείδηση μου σε περίπτωση που διαπράξει μελλοντικά κάποιο έγκλημα


Σας περιγράφω αναλυτικά το συμβάν στο ξενοδοχείο (το έχουμε στη διάθεσή μας το όνομα του ξενοδοχείου) στην Πορταριά Πηλίου.

Μόλις φτάσαμε στο κατάλυμα, μας φάνηκε σαν εγκαταλελειμμένο κτίριο εξωτερικά. Μπήκαμε μέσα όπου και ήταν μαζεμένη η οικογένεια ιδιοκτητών. Ο άνθρωπος που μας συνόδεψε στο δωμάτιο και μας συστήθηκε ως ο υπεύθυνος, έπειτα μάθαμε ότι ήταν ο γιος της ιδιοκτήτριας και ονομάζεται Κωνσταντίνος.

Μπήκαμε στο δωμάτιο και πάθαμε σοκ. Στο πάτωμα ήταν κάτι ξεθωριασμένες και βρώμικες βελέντζες, οι τοίχοι ήταν βρώμικοι και είχαν κάτι ψυχεδελικά σχέδια και τα έπιπλα παμπάλαια. Προσπαθήσαμε να μην είμαστε αρνητικοί και βγήκαμε κατευθείαν για να πάμε για φαγητό.

Γυρίσαμε στο δωμάτιο αργά το απόγευμα και καθώς πήγαμε να πλυθούμε στο μπάνιο διαπιστώσαμε ότι τα νερά του νιπτήρα έτρεχαν στο πάτωμα και το στρώμα του κρεβατιού ήταν πάρα πολύ παλιό κ σπασμένο στην μια πλευρά.

Φωνάξαμε τον υπεύθυνο να έρθει στο δωμάτιο να αποκαταστήσει τις βλάβες. Πάτησε στις βελέντζες με τα βρώμικα παπούτσια του, πάτησε μετά στα νερά του μπάνιου και σκούπισε τα χέρια του κ τα παπούτσια του στις πετσέτες που υποτίθεται ήταν για τους πελάτες!! Στην συνέχεια ήρθε μια καθαρίστρια με μια σκισμένη ρόμπα να σφουγγαρίσει και να δει το στρώμα. Μας κατηγόρησαν και οι δύο ότι εμείς χαλάσαμε το στρώμα και την βρύση! Όταν τους είπαμε ότι δεν είναι δυνατόν να τα χαλάσουμε στα 10′ που ήμασταν στο δωμάτιο, άρχισαν να μας βρίζουν με τις πιο χυδαίες βρισιές και να έχουν επιθετική συμπεριφορά. Με το ζόρι τους βγάλαμε από το δωμάτιο και κλειδώσαμε την πόρτα γιατί καταλάβαμε πως επρόκειτο για τρελούς.

Παίρναμε συνεχώς τηλέφωνο στην αστυνομία αλλά η γραμμή ήταν κατειλημμένη. Καλέσαμε σε ένα άλλο ξενοδοχείο της περιοχής για διαθεσιμότητα, τους αναφέραμε το περιστατικό και πως κινδυνεύαμε και να έχουν τον νου τους αν αργήσουμε να εμφανιστούμε.

Πήραμε τα πράγματα μας για να φύγουμε και όταν φτάσαμε στην είσοδο ο υπεύθυνος μιλούσε ήδη με την αστυνομία, και επειδή του είπε ο αστυνομικός πως δεν είναι κάτι ποινικό για να επέμβουν, είπε στον αστυνομικό ότι θα κάνει αυτοδικία για να έρθουν και άρχισε να μας βρίζει ξανά και να προσπαθεί να μας χτυπήσει. Όλα αυτά τα άκουγε και ο αστυνομικός από το τηλέφωνο. Η καθαρίστρια κλείδωσε την πόρτα για να μην μπορέσουμε να φύγουμε και καθώς η γυναίκα μου βιντεοσκοπούσε όλο το συμβάν, άρπαξε το κινητό από το χέρι της, σταμάτησε το βίντεο και πέταξε το κινητό της μακριά.

Η αδελφή του υπεύθυνου είχε μπει ανάμεσα για να αποτρέψει τον αδελφό της από το να μας χτυπήσει. Μια άλλη κοπέλα τράβηξε την καθαρίστρια από την πόρτα και μας ξεκλείδωσε για να φύγουμε ενώ οι άλλοι δεν μας άφηναν.

Προφανώς και ήρθε η αστυνομία και πήγαμε στο τμήμα. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος μας.
Ο άνθρωπος αυτός χρήζει ψυχοφαρμακευτικής υποστήριξης.

Τέτοιοι άνθρωποι σκοτώνουν τις γυναίκες τους, σφάζουν ζώα, επιτίθενται και διαπράττουν εγκλήματα για τα οποία η τοπική κοινωνία σιωπά και βλέπουμε που έχουμε φτάσει.

Το κατάλυμα είναι ακατάλληλο για ανθρώπους και αυτός επικίνδυνος για την κοινωνία.

Προσδοκούμε στην επέμβαση των αρχών ώστε κανείς άλλος άνθρωπος να μην ζήσει την φρίκη που ζήσαμε εμείς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

Πηγή: e-thessalia.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: