ΗΠΑ: Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο επειδή φορούσε στρινγκ αντί για μάσκα
17 December 2021
Μήνυση κατά δύο αντιεμβολιαστών κατέθεσε ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος, με αφορμή αναρτήσεις που έκαναν σε βάρος του στα social media
17 December 2021

Καταγγελία – σοκ για γνωστό δικηγόρο: “Με κακοποίησε σεξουαλικά στα 14 – Διέρρευσε φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Μία σοκαριστική καταγγελία για γνωστό δικηγόρο της Αθήνας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η Αρετή Παληού έπεσε θύμα γνωστού δικηγόρου όταν ήταν 14 ετών, όπως καταγγέλλει η ίδια, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε να “παλεύει” με το revenge porn.

Μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής, η 22χρονη σήμερα κοπέλα ανέφερε ότι η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Όπως είπε, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε ερωτική σχέση με την θεία της και κακοποίησε την ίδια σεξουαλικά.

Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη, αλλά η δίκη δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

“Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μας έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ ως παιδί αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ, εμπλεκόταν και η θεία μου και φοβόμουν τις αντιδράσεις της οικογένειας. Αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου καθημερινά και εκμεταλλευόμενος καταστάσεις… “ανέφερε η Αρετή.

«Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί οικογενειακές καταστάσεις και να έρθει κοντά μου. Με έπεισε ότι δεν με αγαπά κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου. Με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται κι έτσι μου έλεγε ότι του οφείλω να του στέλνω φωτογραφίες μου γυμνές, έστελνε και εκείνος σε εμένα. Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν αυτές οι φωτογραφίες για την ψυχολογική στήριξη. Με τον ίδιο τρόπο με έπεισε στα 15 μου πια να συνευρεθούμε ερωτικά. Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μου ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες, με την θεία μου, με την γυναίκα του, με φίλες μου… Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε και με μία αφορμή μίλησα στην μαμά μου. Την άλλη μέρα κιόλας με τον πατέρα μου πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία” είπε χαρακτηριστικά.

Μερικά χρόνια αργότερα, όπως αποκάλυψε η Αρετή, αντιλήφθηκε ότι ο γνωστός δικηγόρος δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, οι οποίες έφτασαν σε αγνώστους που με τη σειρά τους την απειλούσαν και την εκβίαζαν.

Σε βάρος του ίδιου δικηγόρου υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

enikos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: