Πράσινο Κίνημα: Να υιοθετήσει και η Ελλάδα την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία
11 December 2019
Εγκαίνια πρώτης Μονάδας Παραγωγής Μηχανημάτων Ανακύκλωσης: Δημιουργούνται 230 “πράσινες” θέσεις εργασίας
11 December 2019

Καταπτώσεις βράχων από τις βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά του νομού Τρικάλων

Μέχρι και 15 πόντους έχει φτάσει το ύψος του χιονιού στα ορεινά των Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα, ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει καταπτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με δηλώσεις στο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.
Ο κ. Μιχαλάκης ανέφερε επίσης ότι έχει ανέβει σε επικίνδυνο σημείο η στάθμη υδάτων ορισμένων ποταμών – εκτός του Πηνειού- θέτοντας σε επιφυλακή τον μηχανισμό της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων. Η κυκλοφορία στους δρόμους, τόσο του επαρχιακού όσο και του εθνικού δικτύου διεξάγεται χωρίς προβλήματα, ενώ στην προσπάθεια συνδράμουν 12 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων.

Ιωάννινα: Χιόνι στα ορεινά χωριά στην Πίνδο

Τα πρώτα χιόνια του φετινού χειμώνα έπεσαν την νύχτα και το πρωί στην οροσειρά της Πίνδου. Ορεινές περιοχές και χωριά της Κόνιτσας, του Μετσόβου και του Ζαγορίου, που βρίσκονται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, ξημέρωσαν στα λευκά.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου έβγαλε στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο 14 μηχανήματα αποχιονισμού, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: