Πήγε να εμβολιαστεί με τον πνευματικό της για να την διαβάσει αν πάθαινε κάτι, έριξε αγιασμό στο μπράτσο
17 February 2022
Πεινασμένη ηλικιωμένη έκλεψε από σούπερ μάρκετ στο Ιλιον – Την συνέλαβαν και δεν αποσύρουν τη μήνυση
17 February 2022

Κτηνωδία στην Πάτρα: 23χρονος έσφαξε γατάκι σε πάρκο – «Ήθελα να το φάω»

Σοκάρει η υπόθεση κτηνωδίας στην Πάτρα, όπου ένας 23χρονος θανάτωσε με μαρτυρικό τρόπο ένα αδέσποτο γατάκι. Ο νεαρός πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης έως και δέκα έτη.

Τον Ιούλιο του 2021, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, βρισκόταν σε ένα πάρκο της πόλης που αρκετοί πολίτες βγάζουν βόλτα τα κατοικίδιά τους. Με μία αυτοσχέδια λεπίδα, έσφαξε ένα γατάκι που βρήκε μπροστά του και κυκλοφορούσε κρατώντας το άψυχο σώμα του. Περαστικοί αντίκρισαν τον 23χρονο γεμάτο αίματα κρατώντας το σκοτωμένο γατάκι και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο 23χρονος, ο οποίος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και από τον Ιούλιο βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Ήθελα να το φάω» είπε στους Αστυνομικούς

«Κατά την απολογία του στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε είπε ότι ήθελε να το φάει» ανέφερε η δικηγόρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Ελένη Αρβανίτη. «Διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει σώας τας φρένας, έναν ιδιαίτερα ψυχρό άνθρωπο. Έχει δηλαδή διαπιστωθεί ότι ο άνθρωπος ούτε κατά την τέλεση της πράξης δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά δεν έχει και κάποιο ψυχικό πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Πρόκειται για την πρώτη προφυλάκιση στην Ελλάδα για ζωοκτονία, αφού από τον Νοέμβριο του 2020 ο βασανισμός και η θανάτωση ζώων έχει μετατραπεί σε κακούργημα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όποιος βασανίζει ή θανατώνει κάποιο ζώο βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για κακούργημα και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 10 έτη.

enikos

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: