Ν. Γαβαλάς στο NaftemporikiTV: Μεγάλο δώρο στους ξενοδόχους η ρύθμιση για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
19 September 2023
Δήμος Μουζακίου: Αναλυτικές οδηγίες για οικονομικές ενισχύσεις πλημμυροπαθών και μέτρα στήριξης
19 September 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου το Σάββατο 30/9 λόγω του αγώνα δρόμου «Σπάρταθλον»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στη Νέα και την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Σπάρταθλον 2023».

Συγκεκριμένα, προγραμματίστηκαν:

  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,6 χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής δήμων Χαϊδαρίου και Ασπροπύργου, κατά τις ώρες 07:00 έως 11:00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,6 χλμ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20ό χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής δήμων Ασπροπύργου και Ελευσίνας, κατά τις ώρες 07:30 έως 10:00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Ιεράς Οδού Ελευσίνας – Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα από τη συμβολή της με τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου (20ό χλμ) έως τη συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου (θέση Μπλόκο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής δήμου Ελευσίνας, κατά τις ώρες 07:30 έως 11:00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο τμήμα από τη συμβολή της με την Ιερά Οδό Ελευσίνας – Ηρώων Πολυτεχνείου (θέση Μπλόκο) έως το 27ο χλμ (Ναυπηγεία Ελευσίνας), περιοχής δήμου Ελευσίνας, κατά τις ώρες 07:30 έως 12:00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από το 27ο χλμ (Ναυπηγεία Ελευσίνας) έως το 40ό χλμ (είσοδος – έξοδος Μεγάρων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής δήμου Μεγαρέων, κατά τις ώρες 07:30 έως 13:30.

Στις ώρες αυτές η κυκλοφορία οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων θα πραγματοποιείται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία των οχημάτων τους στις συγκεκριμένες οδούς και λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: