Τα θέματα που θα συζητηθούν στην 1η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Σοφάδων (29/2)
23 February 2024
Πέλλα: Τριπλή σύγκρουση στο αντίθετο ρεύμα
24 February 2024

Κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Λορέλας και των συνεργατών

Στο «φως» της δημοσιότητας φωτογραφίες και στοιχεία του κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στον Κολωνό με θύματα ανήλικα κορίτσια.

Το «κύκλωμα» εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και πρόκειται για
πέντε άτομα που συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2024.

Πώς δρούσε το «κύκλωμα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Λορέλα» φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος του κυκλώματος ενώ ένας 34χρονος φέρεται να αναρτούσε φωτογραφίες των θυμάτων σε ιστότοπο.

Στις 19 Ιανουαρίου, δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους.

Η 25χρονη η οποία κατηγορούνταν για μαστροπεία σε βάρος 17χρονης φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Οι περιοριστικοί όροι  της εμφάνισης κι επιπλέον χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ επιβλήθηκαν στον 64χρονο κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Όπως υποστήριξε δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα.

Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η 31 ετών βασική κατηγορούμενη της υπόθεσης και ένας 34χρονος φωτογράφος, ο οποίος ανέβαζε φωτογραφίες ανηλίκων στο διαδίκτυο.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: