Έκκληση της Δημοτικής αρχής να επισπευστούν οι εργασίες εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και δικτύων κοινής ωφέλειας
22 February 2022
Υπογράφεται η σύμβαση για τη μεταφορά της διακίνησης του σκπράπ στον προβλήτα 3 του ΟΛΒ
22 February 2022

Κύκνος στην Καστοριά περιμένει το ταίρι του που πέθανε έξω από το κέντρο περίθαλψης

Το αρσενικό φαίνεται να μην θέλει να το πιστέψει και δεν λέει να απομακρυνθεί έξω από το κέντρο περίθαλψης, όπου περιμένει ακόμη μάταια την αγαπημένη του.

Θλιβερό τέλος είχε τελικά η ιστορία αγάπης των δύο κύκνων στην Καστοριά καθώς το θηλυκό που νοσηλευόταν τραυματισμένο, με το ταίρι του να μην φεύγει στιγμή από κοντά του, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το αρσενικό όμως φαίνεται να μην θέλει να το πιστέψει και δεν λέει να απομακρυνθεί έξω από το κέντρο περίθαλψης, όπου περιμένει ακόμη μάταια την αγαπημένη του.

Μάλιστα, αν και το μετέφεραν με αυτοκίνητο σε μακρινό σημείο της λίμνης Καστοριάς, ξαναγύρισε έξω από το κτίριο πριν ακόμη επιστρέψουν.

Την ιστορία έφερε στο φως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνεργάτης του Αρκτούρου και μέλος της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου. Μόνο που το τέλος δεν ήταν αίσιο καθώς ο θηλυκός κύκνος δεν τα κατάφερε

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του, άνθρωποι του σταθμού περίθαλψης πήραν τον αρσενικό κύκνο για να τον μεταφέρουν στη λίμνη. Εκείνος αντιστεκόταν και έβγαζε κραυγές διαμαρτυρίας καθώς δεν ήθελε να φύγει από τον χώρο περίθαλψης.

Παρότι τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν χιλιόμετρα μακριά ο κύκνος διέσχισε τη λίμνη και επέστρεψε στον χώρο περίθαλψης πριν ακόμα επιστρέψουν οι διασώστες.

in.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: