Βερβεσός για συλλήψεις φοιτητών στην Κομοτηνή: Όχι στην ποινική καταστολή των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων
6 February 2024
Κ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο
6 February 2024

Κ. Τέλιος: Με ρυθμούς στο μέγιστο και χωρίς προβλήματα μπορεί να είναι έτοιμο το Διοικητήριο το 2025

Με δεδομένη την προϊστορία του Διοικητηρίου, που μετρά πολλά χρόνια απογοητεύσεων ως προς την ολοκλήρωσή του, η πρόσφατη ενημέρωση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ότι θα είναι έτοιμο το 2025, έγινε μεν δεκτή με ικανοποίηση αλλά και με έντονο σκεπτικισμό ως προς το εφικτό του εγχειρήματος.

Το KarditsaLive.Net απευθύνθηκε στον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Τέλιο που δήλωσε αισιόδοξος, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ειδικότερα να μην προκύψουν προβλήματα σε κανένα στάδιο της διαδικασίας και να υπάρξει εντατικοποίηση εργασιών.

.Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση τόνισε και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχουν τα κονδύλια, στοχεύουμε σε δημοπράτηση μέσα στο 2024 και σε έναρξη εργασιών προς το τέλος αυτής της χρονιάς. Είναι μία ιδανική προσέγγιση αλλά μπορεί να υλοποιηθεί κατέληξε.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο που προστέθηκε από την προαναφερόμενη ενημέρωση της Περιφέρειας έχει να κάνει με την απόφαση φιλοξενίας στο Διοικητήριο δύο πανεπιστημιακών τμημάτων, όπως πρόσφατα γνωστοποίησε, μέσω δελτίο τύπου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μία εξέλιξη που δεν περιλαμβάνονταν σε κανένα μέχρι τώρα προγραμματισμό.

Επ’ αυτού και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Τέλιος ανέφερε ότι οι εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου επαρκούν και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα χώρου. Μην ξεχνάτε, πρόσθεσε, πως οι προδιαγραφές του Διοικητηρίου, όταν ξεκίνησε ήταν για 750 εργαζόμενους και σήμερα η Περιφερειακή Ενότητα έχει μόλις 140.

Για το που θα στεγαστούν υπάρχει σε εξέλιξη συνεργασία των μηχανικών της περιφέρειας με αυτούς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που θα οδηγήσει και στην πρόταση για τον χώρο.

Εννοείται πως στο Διοικητήριο θα μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας, όπως και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με δυνατότητα και άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου, εφόσον το επιθυμούν.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BA-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-2025

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: