Κ. Μητσοτάκης προς Αλ. Τσίπρα: Για εσάς η Άμυνα δεν ήταν ποτε προτεραιότητα
7 February 2023
Βρετανία: 30 χρόνια κάθειρξη για πρώην αστυνομικό για σεξουαλικές επιθέσεις
7 February 2023

Κ. Τσιάρας: «Συνεχίζουμε μαζί! Η Ελλάδα ψηλά, η Καρδίτσα μπροστά!»

Εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης για την κοπή της πίτας

Κ. Τσιάρας: «Συνεχίζουμε μαζί! Η Ελλάδα ψηλά, η Καρδίτσα μπροστά!»

-«Μόνο με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορούμε να διασφαλίσουμε  τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της χώρας»

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου, στην εκδήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου, στην Καρδίτσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη των ηρωικών πιλότων του phantom που έπεσε πριν λίγες ημέρες, εν ώρα καθήκοντος, ενώ στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Το έργο του Υπουργού Δικαιοσύνης, εξήρε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος τον τίμησε με την παρουσία του. Στο χαιρετισμό που απηύθυνε, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια, εισάγοντας στην ελληνική πραγματικότητα μια έννοια που ήταν άγνωστη μέχρι πρότινος, για το δικαστικό σύστημα, την έννοια της ψηφιακής δικαιοσύνης.

Ακολούθησε η ομιλία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο που υλοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ, σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο που αγγίζει το 1 δις. ευρώ. 

Μιλώντας για το μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» που έπληξε το νομό μας, το Σεπτέμβρη του 2020, ο κ. Τσιάρας είπε χαρακτηριστικά:

«Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον ισχυρότερο κυκλώνα της Μεσογείου από τα μέσα του 20ου αιώνα. Όμως με σχέδιο και υπευθυνότητα, στηρίξαμε άμεσα και αποτελεσματικά την υγεία, την οικονομία και τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν.

Φέραμε ξανά την Καρδίτσα στο προσκήνιο, βάζοντας μπροστά σημαντικά έργα που ενισχύουν την ανάπτυξη της περιοχής, σημαντικά έργα υποδομής. Με μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν τη δημόσια διοίκηση, προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, βελτιώνουν τις υπηρεσίες υγείας και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, κάλεσε το πολυπληθές κοινό να υπερψηφίσει το κόμμα της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές, λέγοντας: 

«Μόνο με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορούμε να διασφαλίσουμε  τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της χώρας.

Η κοινωνία μας έχει ανάγκη να πάμε μπροστά, να κρατήσουμε ψηλά το φρόνημα, να δημιουργήσουμε περισσότερη αισιοδοξία και να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα, δημιουργώντας περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Συνεχίζουμε μαζί! Η Ελλάδα ψηλά, η Καρδίτσα μπροστά!».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: