BRAVO 2019 Πρόσκληση στον Ετήσιο Διάλογο «Η εξασφάλιση της Ποιότητας Ζωής σε συνθήκες Κλιματικής κρίσης»
16 December 2019
19χρονος Λαρισαίος ο νεκρός που παρασύρθηκε από τρένο
16 December 2019

Λάρισα: Οι ΔΕΥΑ ζητούν τη διατήρηση του προγράμματος “Φιλόδημος”

«Ο μεγάλος αγώνας μας είναι να διατηρήσουμε ενεργό του πρόγραμμα «Φιλόδημος» καθώς είναι σημαντικό εργαλείο στα χέρια μας και δίνει πνοή στις τοπικές κοινωνίες» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης ΔΕΥΑ που εκπροσωπεί 126 ΔΕΥΑ όλης της χώρας και Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργος Μαρινάκης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου με αφορμή την 30η Γενική συνέλευσης των μελών της Ένωσης.
«Πρέπει όλοι μαζί, κοινωνίες και τοπική αυτοδιοίκηση, να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι για θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής» και είναι ανάγκη να γίνουν αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισής τους επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων και Αντιπρόεδρος της Ένωσης των ΔΕΥΑ κ. Απόστολος Καλογιάννης καλωσόρισε τις αντιπροσωπείες στην πόλη και εξέφρασε την συγκίνησή του καθώς η πρωτοβουλία για την ίδρυση της Ένωσης ανήκε στον αείμνηστο Δήμαρχο Λαρισαίων -επί 16 χρόνια- Αριστείδη Λαμπρούλη και κατάφερε στα 30 χρόνια της λειτουργίας της να υπερασπιστεί το κοινωνικό αγαθό που λέγεται ΝΕΡΟ.
Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των Επιστημονικών Επιτροπών της Ένωσης στην οποία θα πάρουν μέρος κυρίως υπηρεσιακοί παράγοντες.
Αύριο θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και ο κ. Καλογιάννης θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος.
Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: