Νέα απόφαση Θ. Σκυλακάκη για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των ΟΤΑ
30 June 2021
Διαμαρτυρία δημάρχου Μουζακίου για το επικείμενο κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς
30 June 2021

Λάρισα: Φροντίδα για την κάλυψη των αναγκών ατομικής υγιεινής των αστέγων από τη Δομή Αστέγων του Δήμου

Στον Δήμο Λαρισαίων, η Δομή Αστέγων πέρα από τις ανάγκες στέγασης των άστεγων συνανθρώπων μας, καλύπτει δύο φορές την εβδομάδα και τις ανάγκες ατομικής υγιεινής τους, την καθαριότητα και το στέγνωμα των ρούχων τους.

Η εν λόγω Δομή, η οποία λειτουργεί στον Δήμο από το 2015, καλύπτει τις ανάγκες στέγασης άστεγων ανθρώπων που αδυνατούν να ανταποκριθούν σε αυτή την ανάγκη.

Πέραν της φιλοξενίας αστέγων, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, λειτουργεί προκειμένου να καλύψει ανάγκες υγιεινής του πληθυσμού που διαβιεί σε μη κατάλληλες συνθήκες ειδικά το διάστημα του καλοκαιριού που επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ευάλωτοι πολίτες δύναται να εξασφαλίσουν την ατομική τους υγιεινή, την καθαριότητα και το στέγνωμα των ρούχων τους. Επίσης, με διασύνδεση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μπορούν να ικανοποιούν την ανάγκη της ένδυσης και υπόδησης από την ιματιοθήκη που λειτουργεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων που εδρεύει στην οδό Μανωλάκη αρ. 9-11.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: