«Θωρακίζεται» ο σκελετός του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ι.Μ.Θ.Φ. (+Φωτο)
9 May 2023
Η υποδοχή του κόσμου της ΑΕΚ στην επίδοξη πρωταθλήτρια
9 May 2023

«Λάτιν νύχτα» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μεγάλες στιγμές ζει τη νύχτα της Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτης η Νέα Φιλαδέλφεια και η περιοχή πέριξ της OPAP Arena από τους πανηγυρισμούς και τις εκδηλώσεις των οπαδών της ΑΕΚ για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η νίκη στο «Βικελίδης» (2-1) σε συνδυασμό με την ήττα (0-1) του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» έδωσε διαφορά τριών βαθμών στην Ένωση, που χρειάζεται ένα βαθμό την Κυριακή (14/5) απέναντι στον Βόλο για να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το 13ο «σκουντέτο».

Χιλιάδες κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία μπροστά από την κεντρική είσοδο και περιμετρικά του γηπέδου, πανηγυρίζοντας για τον τίτλο που κατάκτησε, ουσιαστικά, η Ένωση.

Φίλαθλοι καταφτάνουν διαρκώς απ΄ όλη την Αττική, ενώ το «πάρτι» θα έχει συνέχεια στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής.

Μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι της Νότιας Αμερικής και δίνει μια… πρόγευση από εκείνα που έπονται την Κυριακή στον αγώνα με τον Βόλο, όπου η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως αναμένεται να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022-23.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: