Πεντάγωνο: Υψηλά ποσοστά καρκίνου σε στρατιωτικούς πιλότους και πλήρωμα εδάφους – Μεγάλη έρευνα
20 March 2023
Γαλλία: Η ευχή του Μακρόν για τη μεταρρύθμιση του συστήματος συνταξιοδότησης
20 March 2023

Λίμνη Πλαστήρα: Με ένα «χαμένο» τριήμερο ολοκληρώνεται η χειμερινή τουριστική περίοδος

Μία πολύ καλή χειμερινή περίοδος για την τουριστική κίνηση στη λίμνη Πλαστήρα, θα μπορούσε να κλείσει ιδανικά αν η 25η Μαρτίου δεν συνέπιπτε Σάββατο και δεν χανόταν ένα τριήμερο από αυτά που φέρνουν σημαντικό αριθμό κρατήσεων.

Παρόλα αυτά, όπως τονίζει στο KarditsaLive.Net, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της περιοχής κ. Δ. Γαλαγάλας, ο φετινός χειμώνας πήγε πολύ καλά για την περιοχή, η κίνηση έφθασε στα επίπεδα του 2019 και κάποια τριήμερα, όπως αυτό της Αποκριάς, την ξεπέρασε κιόλας.  Είναι χαρακτηριστικό ότι το προαναφερόμενο τριήμερο ήταν όλα τα καταλύματα γεμάτα, ενώ ανάλογη εικόνα είχαμε και την εορταστική περίοδο.

Για την 25η Μαρτίου δεν υπάρχει κάποια έξαρση στην διάθεση για κράτηση δωματίων. Με βάση τα δεδομένα λίγες ημέρες πριν, η πληρότητα δεν θα διαφέρει πολύ από ένα σύνηθες σαββατοκύριακο. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχουμε μια αύξηση της τάξης του 5% με 10% λέει ο κ. Γαλαγάλας. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες, μετά το δυστύχημα των Τεμπών, αλλά  και λίγο πριν όταν άρχισε να γίνεται έντονα λόγος για εκλογές, παρατηρείται ένα «κούμπωμα» στον κόσμο. Υπήρξε μικρή κάμψη στις κρατήσεις με εξαίρεση την Αποκριά.

Σε ότι αφορά τώρα στο Πάσχα που είναι το επόμενο στοίχημα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην περιοχή, είναι δύσκολο να υπάρξουν προβλέψεις. Ακόμα οι κρατήσεις βρίσκονται σε «βρεφικό στάδιο και δύσκολα θα έχουμε εικόνα πριν την είσοδο του Απριλίου.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%C2%AB%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%C2%BB-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: