Κ. Σκρέκας: Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση – Οι 3 άξονες
1 June 2022
Αίθριος σήμερα ο καιρός- Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια
1 June 2022

Λίμνη Πλαστήρα: Υποτονική (ακόμα) η ζήτηση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Υποτονική και κατώτερη του αναμενομένου είναι η ζήτηση καταλυμάτων στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (11,12,13/6), σύμφωνα με τα όσα είπε στο KarditsaLive.Net, ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Δημήτρης Γαλαγάλας.

Εξέφρασε, πάντως, την αισιοδοξία πως, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά, θα αυξηθούν σημαντικά οι κρατήσεις, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φθάσουμε σε επίπεδο πληρότητας.

Γενικότερα, μας είπε είναι μία εποχή που έχει εμπόδια, όπως το άνοιγμα της θερινής σεζόν και η δυνατότητα επιλογής παραθαλάσσιων προορισμών, αλλά και το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω εξετάσεων στα σχολεία, που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για πολλές οικογένειες.

Σε ότι αφορά στις τιμές στην περιοχή ο κ. Γαλαγάλας υποστήριξε ότι είναι σε πολύ λογικά επίπεδα και στην πλειονότητα των περιπτώσεων παραμένουν σε επίπεδα προ κρίσης, χωρίς οι αυξήσεις των πρώτων υλών και των υπηρεσιών να περνάνε στον πελάτη. Κι αυτό ισχύει και για τα καταλύματα και για την εστίαση-αναψυχή.

Η αλήθεια είναι όμως, πρόσθεσε, πως ο κόσμος είναι αρκετά μαζεμένος και σκέφτεται να διαθέσει σήμερα αυτό που διέθετε πριν από το κύμα ακρίβειας. Κι αυτό επηρεάζει και την προσέλευση λόγω καυσίμων αλλά και όλα τα υπόλοιπα που θα ξόδευε για να διασκεδάσει.

Εδώ να αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως, όπως μας είπε άλλος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, έχουν μειωθεί και οι προσελεύσεις εκείνων που διαθέτουν σπίτι στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. Ακόμα και όσοι πηγαίνουν για Σαββατοκύριακο, σπανίως εγκαταλείπουν την “εστία¨ τους για κάποια έξοδο για φαγητό ή ποτό.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%B7-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3-%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: