Εκτεταμένη καθίζηση του εδάφους στο Δήμο Ελασσόνας
5 December 2019
Δήμος Τρικκαίων: Με 650.000 ευρώ εκσυγχρονίζονται 13 παιδικοί σταθμοί
5 December 2019

«Λίφτινγκ» στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων

Σε εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την εγκατάσταση νέων καθισμάτων στις κερκίδες, τη σύνδεση των αποδυτηρίων με φυσικό αέριο, εγκατάσταση συστήματος πυροπροστασίας, κατασκευή χώρων υγιεινής κάτω από τις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου Τρικάλων για την εξυπηρέτηση των αθλητών που προπονούνται στην αίθουσα «Τσιάντα».
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.
Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας συντηρούμε αθλητικούς χώρους, παρότι δεν έχουμε την ευθύνη, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει. Παρέχουμε, μέσω βελτιωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων το απαραίτητο «οξυγόνο» στη νεολαία μας».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: