Πυροβολισμοί κοντά στον Αγ. Παντελεήμονα- Στο νοσοκομείο ένας άνδρας
9 March 2024
Έρχεται χρηματοδότηση 6,65 εκατ. ευρώ για αποκαταστάσεις σε 5 δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας από το Υπ. Εσωτερικών
9 March 2024

Λαμία-ΑΕΚ: Oριστικά χωρίς κόσμο η κυριακάτικη αναμέτρηση

Κεκλεισμένων των θυρών οριστικά και αμετάκλητα θα πραγματοποιηθεί η κυριακάτικη αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΚ, με την ΔΕΑΒ να τονίζει πως οι κάμερες του γηπέδου δεν λειτουργούσαν.

Από την πλευρά της η ομάδα της Φθιώτιδας υποστηρίζει πως έγιναν τα απαιτούμενα, ρίχνοντας την ευθύνη στην αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ αναφέρει: 

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι, με την υπ’ αριθμ. 7/08-03- 2024 απόφασή της, απέρριψε την από 8/3/2024 αίτηση θεραπείας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για ανάκληση της υπ’ αριθμ. 6/2024 απόφασής της, καθόσον ο σχετικός ισχυρισμός της αιτούσας ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται από κάποιο στοιχείο ή έγγραφο που η ίδια η αιτούσα όφειλε να προσκομίσει.

Ως εκ τούτου, ισχύει η υπ’ αριθμ. 6/2024 απόφαση επιβολής διοικητικής κύρωσης της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ που πρόκειται να διεξαχθεί στην αθλητική εγκατάσταση ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, για τη διοργάνωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League 2023/2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή ότι δεν λειτουργούσαν πλήρως οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο ανωτέρω Στάδιο, όπως ο νόμος ορίζει».

Η απάντηση της Λαμίας ήταν η εξής:

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι παρόλο που από το πρωί της Παρασκευής 8/3 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε.

Ως εκ τούτου η ΔΕΑΒ έβγαλε σήμερα το βράδυ την τελική της απόφαση για απόρριψη της αίτησής μας, για ανάκληση της προηγούμενης απόφασής της για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή 10/3. Έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους όλους τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παραπάνω αναμέτρηση ότι αυτά ακυρώνονται και από Δευτέρα θα γίνεται η σταδιακή επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που τα προμηθεύτηκαν».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: