Αλμέιδα: Είμαι μέρος αυτής της ατμόσφαιρας, αισθάνομαι σαν να βρήκα τον τόπο μου 
10 February 2023
Παράγωγα: Η άνοδος του FTSE25 συνοδεύτηκε με ενίσχυση των long προσδοκιών
10 February 2023

Μίτσελ: Καταστροφικό το πρώτο ημίχρονο

Στην αδυναμία και την υποτονικότητα με την οποία ξεκίνησε σε άλλο ένα ντέρμπι φέτος η ομάδα του εστίασε ο Μίτσελ, μιλώντας μετά τη βαριά ήττα (0-3) του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ερωτηθείς για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, τη χαρακτήρισε καταστροφική. «Ήταν καταστροφικό από την πλευράς μας. Δεν υπάρχει εξήγηση ή δικαιολογία με το να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη μας», απάντησε ο Ισπανός τεχνικός.

«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν μέσα στην πρόκριση αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη του πρώτου μέρους».

Για το σχεδόν φοβικό τρόπο που ξεκινά η ομάδα του στα μεγάλα παιχνίδια, παραδέχθηκε πως «είναι μια αδυναμία που έχουμε συζητήσει χίλιες φορές. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο, με έναν τέτοιον αντίπαλο… Την αφήσαμε την ΑΕΚ να βάλει το πρώτο γκολ. Το δεύτερο το χαρίσαμε. Είναι ανεπίτρεπτο και τέτοια λάθη τα πληρώνεις».

Όσο για το αν έχει νόημα η ρεβάνς μετά το 0-3; «Έχει νόημα και έχει σημασία για να διατηρήσουμε τη θέση μας χωρίς ντροπή και δικαιολογίες και να προσπαθήσουμε για τον εαυτό μας».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: