Τριβόλι για αντιμετώπιση σεξουαλικών δυσλειτουργιών
31 May 2021
Μάσκες για βαμμένα, αφυδατωμένα, θαμπά και καμένα μαλλιά
1 June 2021

Μαμά ρίσκαρε τη ζωή της (δωρίζοντας ήπαρ) κι έσωσε τον γιο της από βέβαιο θάνατο

pinterest sharing button

Οι γονείς μπορούν να θυσιάσουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή για τα παιδιά τους, κι αυτή είναι μια αλήθεια που γνωρίζουμε όλοι όσοι έχουμε παιδιά. Η παρακάτω μαμά το απέδειξε περίτρανα αφού, χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχτηκε να βάλει σε κίνδυνο την δική της ζωή προκειμένου να σώσει την ζωή του γιου της.

Η 33χρονη Claire, μαμά 3 παιδιών, ρίσκαρε την ίδια της ζωή προκειμένου να σώσει τον 6χρονο γιο της από βέβαιο θάνατο. Οι γιατροί την είχαν ενημερώσει πως η το αγγελούδι της, που τον τελευταίο καιρό ζούσε με μηχανική υποστήριξη,  μέτραγε λίγες ακόμα μέρες ζωής. 

Ο Jake κόλλησε ιογενή ηπατίτιδα στο σχολείο και σταδιακά η κατάστασή του επιδεινώθηκε πολύ. Μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το μόνο που θα μπορούσε να τον σώσει ήταν ένα νέο συκώτι. Οι γιατροί τον έβαλαν σε λίστα αναμονής για μόσχευμα, αλλά δεν βρέθηκε συμβατός δότης. 

Το θαύμα όμως συνέβη την τελευταία στιγμή, όταν επιτέλους βρέθηκε ο συμβατός δότης που του έσωσε τη ζωή και δεν ήταν άλλος από την μαμά του!

Η Claire, παρά την επικινδυνότητα της επέμβασης για την ίδια, δέχτηκε αμέσως να δωρίσει το 20% του ήπατός της στον γιο της προκειμένου να του σώσει τη ζωή. «Δεν χρειάστηκε να το ξανασκεφτώ» είπε η μαμά του Jake. «Όσο ήταν άρρωστος, δε ζούσα… Όταν έμαθα ότι μπορώ να του σώσω τη ζωή, η ζωή μου απέκτησε ξανά νόημα». 

Η επέμβαση κράτησε αρκετές ώρες και ο κίνδυνος για τη νέα γυναίκα ήταν τεράστιος. Όμως στο τέλος πήγαν όλα καλά και τόσο η Claire, όσο και ο μικρός Jake αναρρώνουν κανονικά.  

«Ήταν σαν να έγινε θαύμα» είπε η μαμά μετά την επέμβαση. «Ένα μικρό θαύμα που έσωσε τη ζωή και των δυο μας”. Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

Πηγή: 7news.com.au

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: