Απογραφή 2021: Τι ισχύει για όσους δεν αυτοαπογραφούν – Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις από την ΕΛΣΤΑΤ
16 November 2021
Στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Τι διδάσκει η πολυετής υπόθεση του Κτήματος Φιξ
16 November 2021

Μαμά 4 παιδιών που τα μεγαλώνει μόνη με κομμένο ρεύμα εκλιπαρεί για τρόφιμα

Έκκληση για βοήθεια για μια μητέρα που μεγαλώνει μόνης της τα 4 παιδιά της και αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες απευθύνει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Βρήκα το θάρρος μέσα απο την αποτυχία μου να ζητήσω την βοήθεια σας .ADVERTISING

Μεγαλώνω εδώ και χρόνια μονη μου τα τέσσερα παιδιά μου κι όσες δυσκολίες πέρασα πάντα τα κατάφερνα με κάποιο θαύμα .

Φέτος όμως ήταν μια δύσκολη χρονιά που όσα κι αν καταφέρεις κάπου δε μπορείς . Αδυνατείς .

Χωρίς σταθερή εργασία με μεροκάματα ελάχιστα και ένα Α21 που στον τρίτο μήνα που πληρώνεται δε ξέρεις τι να ξεχρεώσεις πρώτο .

Μια από τις αδυναμίες μου μέσα στους λογαριασμούς ήταν το ρεύμα και το νερό . Στην αυτοσυντήρηση μας στην προσπάθεια να επιβιώσουμε δυστυχώς πλέον ούτε κι εκεί βλέπω να τα καταφέρνουμε.

Ντρέπομαι που έφτασα 34 ετών και απέτυχα . Ντρέπομαι που όλες μου οι προσπάθειες με γύρισαν στο μηδέν . Βλέποντας τα παιδιά μου στα μάτια όταν ανοίγουν το ψυγείο κι αυτό είναι άδειο .

Ή όταν έρχεται το Σάββατο και ο πατέρας τους μου δίνει 50€ περιμένουν πώς και πώς τι θα φέρω από το σούπερ μάρκετ και μέσα σε αυτά πρέπει να είναι το κολατσιό τους για το σχολείο .

Που όταν είχα το αυτοκίνητο έπρεπε να κρατήσω 20€ για βενζίνη να τα πηγαίνω σχολείο . Αλλά φρόντισε να χαλάσει κι αυτό . Ακόμη που κυνηγάμε τις μέρες με ήλιο να κάνουμε μπάνιο γιατί χάλασε εδώ και καιρό το μποιλερ του ηλιακού .

Φέτος με κατσαρόλες θα μας βρει ο χειμώνας . Και κάπου μέσα σε όλες αυτές τις άσχημες στιγμές πριν δύο εβδομάδες μου έκοψαν και το ρεύμα

Ντρέπομαι λοιπόν που σε όλα αυτά δεν τα καταφέρνω ενώ είμαι νέα υγιής και έχω στέγη πάνω απ’ το κεφάλι μας . Για χάρη όμως των παιδιών μου πρέπει να ζητήσω την βοήθεια σας με όποιο τρόπο μπορείτε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΔΑΒΑΚΗ ΠΙΝΔΟΥ 24 ΤΚ: 19009 ΡΑΦΗΝΑ

2294111566 – 6975688814

infokids.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: