Μετά τα 40 η ζωή αξίζει για το καλό φαγητό, τους αυθεντικούς ανθρώπους και τις αληθινές στιγμές.
11 June 2020
Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στον Τύρναβο
11 June 2020

Μεγάλος συνωστισμός στην λαϊκή της Καρδίτσας

Τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών, πήγαν περίπατο στη λαϊκή αγορά της Τετάρτης (10/6) στην Καρδίτσα.

Σε βαθμό που και οι ίδιοι οι καταναλωτές ανησύχησαν τόσο για τον συνωστισμό, όσο και για τις μικρές αποστάσεις μεταξύ των πάγκων.

Μάλιστα, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην υπάρχουν καν κενά μεταξύ των πάγκων, να μην μπορούν να περάσουν κάθετα οι άνθρωποι ή να είναι πολύ μικρά τα διαστήματα και να υποχρεώνονται να στριμωχτούν.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε παράγοντας της αγοράς είναι συνήθης τακτική για να μένει ο καταναλωτής όσο το δυνατόν περισσότερο μπροστά σε ένα πάγκο, για να τραβά το βλέμμα του το προϊόν, και να προβαίνει σε αγορά.

Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σχορετσανίτη, που ήταν καθοδόν προς τον χώρο τέλεσης της λαϊκής αγοράς και ανέφερε στο KarditsaLive.Net ότι είναι γνωστής του προβλήματος.

Οι συμμετέχοντες στη λαϊκή, μας είπε, γνωρίζουν πολύ καλά για το ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να τηρούν και έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα γι αυτούς και έχουν συμφωνήσει με αυτούς. Είναι προφανές όμως πως υπάρχουν κάποιοι που δεν πειθαρχούν. Από το πρωί, συνέχισε έχει παρέμβει τόσο η Δημοτική Αστυνομία, όσο και επιφορτισμένοι με την λειτουργία της λαϊκής υπάλληλοι του Δήμου, αλλά με την απομάκρυνση τους το πρόβλημα επανεμφανίζεται.

Έρχονται πρόστιμα

Το επόμενο βήμα, υπογράμμισε ο κ. Σχορετσανίτης θα είναι η γραπτή ενημέρωση όλων αυτή την εβδομάδα και την επόμενη Τετάρτη θα επιβληθούν πρόστιμα και διοικητικές κυρώσεις σε όποιον δεν τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: