Δημοπρατείται το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Φυλακτής»
10 November 2022
Ερντογάν: Πώς έπεισα τον Πούτιν να επιστρέψει στη συμφωνία για τα σιτηρά
10 November 2022

Με άνεση 3-0 η ΑΕΚ τον ΟΦΗ και τώρα… ντέρμπι

Η ΑΕΚ ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση του ΟΦΗ στην κατάμεστη και χθες (9/11) OPAP Arena, νίκησε άνετα τους Κρήτες με 3-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου (19:30).

Η Ένωση, που πέρυσι δεν είχε νικήσει την ομάδα του Ηρακλείου σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, έπαιξε με αρκετές αλλαγές λόγω του επικείμενου παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό πάντως δεν προβλημάτισε τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, που μόλις στο πέμπτο λεπτό κέρδισαν πέναλτι (Άμραμπατ) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λιβάι Γκαρσία στο 6΄ και άνοιξε το σκορ.

Οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν ξεκινήσει πολύ δυνατά, έφτασαν σε σκορ νίκης μόλις στο 11΄, όταν ο Μάνταλος έβγαλε συρτή σέντρα και ο Γκατσίνοβιτς με εν κινήσει πλασέ διπλασίασε για τους γηπεδούχους.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μερικές καλές στιγμές αλλά η φετινή ομάδα του δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά την ΑΕΚ, που έφτασε στο τελικό 3-0 με το γκολ του Μάνταλου στο 60΄, ύστερα από την πάσα του Λιβάι Γκαρσία.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: