Ξανά στο βάθρο τα ελληνικά κουπιά
9 July 2023
Αχαΐα: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Μαστραντώνη
9 July 2023

Με ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία η αναβάθμιση του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Με ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία θα αναδειχθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει την αναδιαμόρφωση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) τριών νοσοκομείων της 5ης ΥΠΕ μεταξύ των οποίων και αυτό του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Πρόκειται για μία εργολαβία που εκτός του ΤΕΠ του νοσηλευτικού ιδρύματος του νομού μας, περιλαμβάνει, το αντίστοιχο τμήμα του νοσοκομείου Θήβας και το ΤΕΠ-ΜΕΘ 2 κλινών του νοσοκομείου Βόλου.

Παράλληλα με την ίδια απόφαση, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτης ενέκρινε το τεύχος Διακήρυξης της διαδικασίας που σύντομα θα βγει «στον αέρα».

Σε επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net, με τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου, ο τελευταίος μας ενημέρωσε πως ο προϋπολογισμός της παρέμβασης μόνο για το ΤΕΠ του νοσοκομείου Καρδίτσας ανέρχεται σε 1.528.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι ένα πολύ σημαντικό έργο φθάνει στην δημοπράτηση.

Σε ότι αφορά τώρα στις παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν στον χώρο του ΤΕΠ του νοσοκομείου Καρδίτσας, που στεγάζεται σε χώρο 950 περίπου τετραγωνικών, τονίζεται πως απαιτείται συνολικά ανακαίνιση τόσο από πλευράς οικοδομικών εργασιών όσο και από πλευράς ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού, την περίθαλψη των ασθενών και ταυτόχρονα την οικονομικότερη λειτουργία του.

Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο απαιτούνται εργασίες αναδιαμόρφωσης, αφ’ ενός λόγω φθορών από την χρήση και τον χρόνο, αφ’ ετέρου για βελτίωση της προσβασιμότητας και προσέγγισης στην κύρια είσοδο του Τ.Ε.Π.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η προκήρυξη του έργου αναφέρει πως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών είναι η Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι 15:00.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%AE-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B5%CF%80-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: