Αστυνομικοί του ΑΤ Μουζακίου ξεσκέπασαν πολυμελή σπείρα απατεώνων
14 May 2021
“Την ευτυχία μου τη χρωστάω στην οικογένειά μου”
15 May 2021

«Με είπαν χοντρή και αηδιαστική επειδή τόλμησα να δείξω το σώμα μου μετά τη γέννα»

pinterest sharing button

Η Σάρα Νικόλ Λάντρι έγινε μαμά για 4η φορά και μοιράστηκε όλη την περιπέτειά της με την «πιο δύσκολη εγκυμοσύνη της» online, θέλοντας να δείξει τι έχει περάσει το σώμα της και να τονίσει ότι είναι όμορφο και το αγαπά όσο και αν έχει αλλάξει μετά από 4 γέννες. Παρ’ όλ’ αυτά, υπήρξαν κάποιοι που αποφάσισαν να την κατακεραυνώσουν όταν «τόλμησε» να φωτογραφηθεί με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.Η… τολμηρή μαμά, είχε ήδη 3 παιδιά στα 25 της χρόνια και είχε βιώσει από νωρίς τις αλλαγές που μπορεί να υποστεί το σώμα κατά την εγκυμοσύνη. Όταν, όμως, έχασε τα κιλά που πήρε, είδε το δέρμα της να «κρεμάει» και την αυτοπεποίθησή της να πέφτει ακόμη πιο πολύ. Έτσι αποφάσισε να στηρίξει όλες τις γυναίκες που περνάνε από αυτή φάση, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας όπως και αν είναι.

Σήμερα, η Σάρα έχει περάσει τα 30 κι έχοντας γίνει μαμά για 4η φορά, γνώριζε πολύ καλά τι να περιμένει. Άλλωστε, έχει πλέον μια δυνατή παρουσία στα σόσιαλ μίντια και το θετικό μήνυμα που στέλνει μέσω των «αληθινών» φωτογραφιών της έχει ακουστεί στα πέρατα της γης.

Βέβαια, δεν είναι όλοι έτοιμοι να το αποδεχτούν. Έτσι, όταν η Σάρα αποφάσισε να φωτογραφηθεί με ένα σέξι μπικίνι, ο διαδικτυακός οχετός που εξαπολύθηκε εναντίον της ήταν σοκαριστικός.

Μερικά από αυτά που της έσυραν οι κακόψυχοι επισκέπτες της σελίδας της ήταν πως «είναι τεμπέλα γιατί βαριέται να χάσει κιλά», «δεν σέβεται τον εαυτό της», «οι ραγάδες της είναι αηδιαστικές», «έχει κάνει τα Μακντόναλντς χρυσά», «έχει περισσότερα ψωμάκια από φούρνο» και άλλα τέτοια ευχάριστα.

Άλλοι είπαν πως «δεν μπορεί να φοράει τέτοιο μαγιό», «πρέπει να καλύψει το σωμα της για το καλό της ανθρωπότητας», «πρέπει να κάνει άμεσα δίαιτα», ακόμη και πώς «έχει πολύ όμορφο πρόσωπο για να είναι χοντρή»!!!

 «Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι είναι αππολυτα φυσιολογικό για το γυναικείο σώμα να περνά μεταβατικές περιόδους με πολλές και εμφανείς ατέλειες», λέει η ίδια στους ακόλουθους και τους επικριτές της, «Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο θα ήταν να κρύψω το σώμα μου ή να μην εμφανίζομαι καθόλου στα σόσιαλ και θα είχα γλιτώσει από την κακία κάποιων. Αλλά όσο υπάρχουν μητέρες που μου λένε ότι νιώθουν καλύτερα με το σώμα τους εξαιτίας μου, δεν μπορώ παρά να συνεχίζω αυτό που κάνω».

Πηγή: mama365.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: