Γάζα: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από ισραηλινά πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας, σύμφωνα με τους Παλαιστινίους
3 June 2025
ΕΛ.ΑΣ.: Χειροπέδες σε καταζητούμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο
3 June 2025

Με επιπλέον αποχή η δεύτερη μέρα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ στο νομό μας

Πέντε παιδιά λιγότερα, από αυτά που αποφοίτησαν από τα ΕΠΑΛ και δήλωσαν συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις, προσήλθαν στα δύο εξεταστικά κέντρα του νομού, τη δεύτερη μέρα, σε σχέση με την πρώτη.

Ειδικότερα στο 1ο Εξεταστικό Κέντρο (1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας) σε σύνολο 158 υποψηφίων προσήλθαν 105 (106 την πρώτη μέρα) και απουσίαζαν 53. Στο 2ο εξεταστικό (ΕΠΑΛ Σοφάδων), από τους 52 υποψηφίους προσήλθαν 24 (28 την πρώτη μέρα) και απουσίαζαν 28.

Το θετικό είναι ότι για τους συμμετέχοντες όλα κύλησαν ομαλά χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα είτε σε ατομικό επίπεδο για κάποιο παιδί είτε σε γενικότερο με την προσέλευση των θεμάτων και την εξεταστική διαδικασία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο KarditsaLive.Net, τα θέματα ήρθαν στην ώρα τους και μέχρι τις 9 η ώρα τα παιδιά είχαν αρχίσει να γράφουν.

Το μάθημα που εξετάστηκαν ήταν μαθηματικά (άλγεβρα) και πλέον περνάμε για τα ΕΠΑΛ στα μαθήματα ειδικοτήτων που η εξέτασή τους θα αρχίσει την προσεχή Πέμπτη 5 Ιουνίου.

Αύριο Τετάρτη (4/6) είναι η τρίτη μέρα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ που ανάλογα την ομάδα προσανατολισμού θα εξεταστούν σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική.

Π.K.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: