LIVE: Το «απόλυτο χάος» στη Γάζα- Ο στρατός του Ισραήλ «προχωρά στα επόμενα στάδια του πολέμου»
28 October 2023
Μασκ: Η Starlink θα παρέχει υπηρεσίες σε «διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς βοήθειας» στη Γάζα
28 October 2023

Με λαμπρότητα η Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό για την εθνική επέτειο (+Φωτο +Βίντεο)

Με λαμπρότητα και σε  πανηγυρικό κλίμα τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επίσημη δοξολογία για την εθνική μας επέτειο, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου, στην οποία παραβρέθηκαν οι αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος της δοξολογίας ο κ. Ευαγ. Ντελής, ΠΕ Φιλόλογος του 1ου Πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας και συγγραφέας εκφώνησε μέσα στον Ιερό Ναό τον πανηγυρικό της ημέρας, όπου αναφέρθηκε στα γεγονότα της επετείου, τα πάντα επίκαιρα μηνύματα που εκπέμπει και τις σύγχρονες προκλήσεις που καλείται η χώρα μας να αντιμετωπίσει.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του Ηρώου πεσόντων χώρο και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή κ. Κων. Τσιάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κων. Νούσιο τον Υποδιοικητή της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας Αστυνομικό Δ/ντη κ. Αθ. Ράϊκο, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς, Διοικητή του ΚΕΣΝ Συνταγματάρχη ΠΖ Γρ. Ταραμονλή, το Διοικητή της Π.Υ. Καρδίτσας Αντιπύραρχο κ.Κων. Τσιώλη, τους Προέδρους του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Υποστράτηγο ε.α. Παπαστεφανή Ερμόλαο, της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Αρ. Τσόγκα,  του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας κ. Ιωαν. Ντενησιώτη, του Παραρτήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Κατ. Νταλντάνη και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ κ. Λαμ. Τσιούκη, τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μ. Κουτσιούμπα και εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B1%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: