Παρέμβαση στην ουσία των προβλημάτων από τον Α. Ακρίβο για την καταστροφή στο Ν. Καρδίτσας
29 September 2020
Στην Εκκλησία περνάνε τα έσοδα των νεκροταφείων και το προσωπικό των δήμων
30 September 2020

Μητέρα μήνυσε την κόρη της στο Βόλο

Για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και δια λόγου εξύβριση συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών και του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου μια Βολιώτισσα, που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την ίδια της τη μητέρα.

Η μητέρα, γύρω στα 70, στράφηκε εναντίον της 50χρονης περίπου κόρης της, ωστόσο η εγκαλούσα δεν εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι ενώπιον του Αυτόφωρου, ενώ η κατηγορούμενη κόρη ζήτησε και έλαβε αναβολή και η υπόθεσή της θα συζητηθεί σήμερα. Όπως δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου, διαμένει σε διώροφη οικία, όπου στο ισόγειο μένουν οι γονείς της και στον πρώτο όροφο αυτή. Το Δικαστήριο ήρε την κράτησή της, ωστόσο της επέβαλε τον όρο, να μην πλησιάσει την μητέρα της μέχρι σήμερα, που θα εκδικαστεί η υπόθεσή της.

Στο μεταξύ, στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε τη Δευτέρα 21-09-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού, ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Βόλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, όπου και υπέβαλε αίτηση μετατροπής της ποινής του σε κοινωφελή εργασία.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: