Παυλάκης: Το «Δ» έρχεται με οπλοπολυβόλο και εμείς πάμε με νεροπίστολα διακοπές- Lockdown η λύση
4 August 2021
Φωτιές – Νέα έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά
4 August 2021

Μητροπολίτης Κύριλλος: «Μη με καλείτε και ζητάτε κρεβάτι σε ΜΕΘ»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου ότι υπάρχουν πολίτες που του ζητούν να μεσολαβήσει για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ για ασθενείς με κορωνοϊό.

«Η ασθένεια και η πανδημία υπάρχει. Εγώ θέλω να προσέχετε. Ομως, να μη με καλείτε και μου ζητάτε ένα κρεβάτι στην Εντατική. Μη με παίρνετε τηλέφωνο και λέτε να μεσολαβήσω να βρούμε ένα νοσοκομείο να πάει κάποιος ή μία θέση στην Εντατική στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Το Σισμανόγλειο είναι γεμάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκκλησία του Αγίου Τιμοθέου, ζητώντας οι πιστοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έχοντας πάντως υπόψη τους ότι το θέμα του εμβολιασμού δεν είναι ζήτημα πίστης.

«Θέλετε να το κάνετε το εμβόλιο, κάντε το. Δεν θέλετε; Μην το κάνετε. Αναλάβετε την ευθύνη μόνοι σας μαζί με τους γιατρούς. Είναι ιατρικό το θέμα του εμβολιασμού. Δεν είναι ζήτημα πίστεως. Οσοι θεωρούν πως είναι θέμα πίστεως, τους λέω πως δεν είναι ζήτημα πίστεως», είπε και πρόσθεσε προς τους πιστούς να μην επηρεάζονται από αυτά που γράφονται από αναρμόδιους στο Διαδίκτυο.

Πηγή: kathimerini.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: