ΚΥΑ για τους όρους υπαγωγής επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων στην έκτακτη ρύθμιση οφειλών στους δήμους
12 March 2021
Δήμος Τρικκαίων: Ξεκινούν οι εργασίες στον νέο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων
12 March 2021

Μη κατοικήσιμα σπίτια και κτίσματα στον Παλαμά και στο Φύλλο

Συνεχίστηκαν και χθες Πέμπτη (11/3), από τεχνικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών, οι αυτοψίες σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, αγροτικές εγκαταστάσεις αλλά και Ιερούς Ναούς στον σεισμόπληκτο Δήμο Παλαμά.

Όπως δήλωσε στο KarditsaLive.Net ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου, σε 58 αυτοψίες που έγιναν από το πρωί στην πόλη του Παλαμά, 14 κατοικίες κρίθηκαν μη κατοικήσιμες και ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους έχει προβλήματα.

Επίσης, τρείς αποθήκες χαρακτηρίστηκαν «κίτρινες» που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Σε άλλες 22 αυτοψίες που έγιναν σήμερα στο Φύλλο, τρία σπίτια κρίθηκαν μη κατοικήσιμα (θυμίζουμε ότι μέχρι χθες είχαμε άλλες 32 κατοικίες που κρίθηκαν μη κατοικήσιμες).

Τα τεχνικά κλιμάκια θα εξακολουθήσουν να διενεργούν αυτοψίες αύριο Παρασκευή, μέσα στο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα (15/3), καθώς υπάρχει πολύ δουλειά και πρέπει να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Την ερχόμενη Τρίτη (16/3) αναμένεται η έλευση της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επιτροπής του Υπουργείου, η οποία θα προβεί σε επανελέγχους και θα εκδώσει τα οριστικά πορίσματα για τα σπίτια και τα υπόλοιπα κτίσματα που χαρακτηρίζονται μη κατοικήσιμα, η ακατάλληλα για χρήση.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: