Παναγία η Εικοσιφοίνισσα: Το παλαιότερο μοναστήρι στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τη θλιβερή ιστορία
8 November 2021
“Γονατίζουν” τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας
9 November 2021

Μια γειτόνισσα μου άφησε τον γιο της για να πάει να ψωνίσει και εξαφανίστηκε

Η Rosalinda, μια γυναίκα 70 ετών, μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok και έγινε αμέσως viral. Ο λόγος κατανοητός αφού, ξεδιπλώνοντας την ιστορία της ζωής της, οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναγνώρισαν αμέσως το μεγαλείο και το θάρρος της.

Όλα ξεκίνησαν την ημέρα που μία γειτόνισσα χτύπησε το κουδούνι και την παρακάλεσε να κρατήσει για λίγο τον γιο της μέχρι να ψωνίσει. Εκείνη δέχτηκε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

Η γειτόνισσα δεν επέστρεψε ποτέ και η Rosalinda, η οποία στα είκοσι είχε μάθει πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, μεγάλωσε το αγοράκι σαν δικό της. Όταν το παιδί έγινε 18 ετών, βρήκε επιτέλους τον πατέρα του και έφυγε μαζί του για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. 

«Μόλις έφυγε το αγόρι, αποφάσισα να γίνω ανάδοχος γονέας» συνεχίζει η γυναίκα. «Το πρώτο μου ανάδοχο παιδί ήταν ο Adeola και με τα χρόνια ανέθρεψα πολλά παιδάκια που έμειναν χωρίς τους γονείς τους» εξομολογείται.

Μάλιστα το 1990, κατάφερε να υιοθετήσει την κόρη της η οποία σήμερα είναι 30 ετών και η σχέση τους είναι αξιοζήλευτη.

Η Rosalinda, καθισμένη σε μια πολυθρόνα με τα χέρια σταυρωμένα, διηγείται διάφορες ιστορίες από την πλούσια και γεμάτη ζωή της – ιστορίες ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες, όπως για παράδειγμα τα γεγονότα που οδήγησαν στο διαζύγιό της.

Ωστόσο σήμερα, στα 70 της, δηλώνει ικανοποιημένη από τις επιλογές της και ευτυχισμένη που, αν και δεν μπορούσε να κάνει δικό της μωρό, της δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί δίπλα σε τόσα παιδιά που την είχαν ανάγκη. 

Πηγή: Τhesun.co.uk, mama365.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: