ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Η πιο κρίσιμη Διάσκεψη για το Κλίμα, στη Γλασκώβη
29 October 2021
20 πράγματα που έμαθα μετά από 20 χρόνια γάμου
29 October 2021

Μια Θαυματουργή Συνταγή Για τον Καρκίνο, Για Λοιμώξεις & Εποχικές Ιώσεις!

Το μίγμα αυτό συνιστάται για βακτηριακές και ιογενείς ασθένειες αλλά και για τον καρκίνο

Είναι επίσης ισχυρό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και για την πρόληψη των ασθενειών και τις καρκινογεννεσεις. Η θεραπεία έχει αυτές τις ιδιότητες, χάρη στα σούπερ 2 ισχυρά συστατικά, το μέλι και κουρκουμά. Το μίγμα της πήρε το προσωνύμιο «χρυσό» επειδή τα δύο αυτά συστατικά δίνουν το χρώμα του.

Το μέλι είναι γνωστό ότι είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την κουρκούμη. Όταν συνδυάζονται, αυτά τα δύο συστατικά έχουν αντι-φλεγμονώδη, αντιβακτηριακές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Σε αντίθεση με το  φαρμακείο που θα αγοράσετε χημικά φάρμακα, το χρυσό μείγμα δεν προκαλεί παρενέργειες. Έχει επίσης την ικανότητα να βελτιώνει τόσο την κόκκινη χλωρίδα και την όλη διαδικασία της πέψης.

Συστατικά που απαιτούνται:

1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά
100 γραμμάρια βιολογικό μέλι
2 κουταλιές της σούπας φυσικό μηλόξυδο
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ξύσμα λεμονιού
Μια πρέζα μαύρο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής:

Βάλτε την κουρκούμη, το μαύρο πιπέρι και το ξύδι μηλίτη σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε την φλούδα λεμονιού στη συνέχεια, και τέλος το μέλι. Δώστε ενα ομοιογενές μείγμα.

Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπολ και διατηρήστε στο ψυγείο.

Τρόποι για την κατανάλωση:

Σε περίπτωση που προετοιμαζεστε για ενα κρύομα ή κάποια άλλη λοίμωξη, τις δύο πρώτες ημέρες θα πρέπει να καταναλώνετε μισό κουταλάκι του γλυκού του μίγματος για κάθε ώρα. Την τρίτη και τέταρτη ημέρα θα πρέπει να καταναλώνετε μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε δύο ώρες. Μετά την τέταρτη ημέρα, μισό κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα.

Επαναλάβετε μέχρι να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα.

Για αντικαρκινική δράση, ενισχύοντας την άμθνα αλλά και την βελτίωση της συνολικής υγείας σας, πάρτε μια κουταλιά απο το χρυσό μείγμα σε καθημερινή βάση. Καταναλώστε το φάρμακο το πρωί, επειδή με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσετε τα καλύτερα οφέλη.

Προσοχή:Βάλτε το φάρμακο στο στόμα σας και να περιμένετε να λιώσει εντελώς. Μετά την κατάποση, περιμένετε μερικά λεπτά πριν πιείτε οποιοδήποτε είδος ποτού.Μπορείτε να το προσθέσετε σε ένα τσάι, αλλά βεβαιωθείτε ότι το τσάι δεν είναι καυτό, γιατί το μείγμα θα χάσει τα οφέλη του.

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή τη μεγάλη συνταγή και να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας μετά.

Επιμέλεια Κειμένου: healingeffect.gr via bioathens.com

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: