Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε φαρμακείο στην Καλαμαριά με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου
9 April 2023
Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση δια απορρόφησης της ΕΤΕΜ AE από την COSMOS Aluminium AE
9 April 2023

«Μουδιασμένη» η ζήτηση καταλυμάτων στη λίμνη Πλαστήρα ενόψει Πάσχα

Κατώτερη του αναμενομένου είναι η ζήτηση καταλυμάτων στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, ενόψει του εορτών του Πάσχα, γεγονός που προκαλεί ένα προβληματισμό στους επαγγελματίες της περιοχής.

Μιλώντας στο KarditsaLive.Net, ο εκπρόσωπός τους κ. Δ. Γαλαγάλας, τόνισε πως δεδομένα δεν θα υπάρξει πληρότητα και υπολόγισε ότι με τους ρυθμούς που υπάρχουν θα είναι αρκετά καταλύματα κενά την διάρκεια του Πάσχα.

Πέρυσι, μας είπε χαρακτηριστικά, υπήρχε πληρότητα, αλλά φέτος δύσκολα θα προσεγγίσουμε το 80%. Βεβαίως, η όποια ζήτηση αναμένεται να κορυφωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όμως είναι απίθανο, όση αύξηση κι αν υπάρξει να φθάσει η επισκεψιμότητα τα περσινά επίπεδα.

Το παράδοξο είναι πως το γεγονός ότι το Πάσχα είναι φέτος σχετικά νωρίς, ευνοεί τις ορεινές περιοχές, καθώς η θάλασσα και ειδικά τα νησιά δεν ενδείκνυνται ακόμα για τέτοιου τύπου αποδράσεις. Επίσης, οι τιμές στην περιοχή μας παραμένουν σταθερές, αλλά βέβαια υπάρχει και η γενικότερη οικονομική συγκράτηση του κόσμου, που βγαίνει από ένα δύσκολο χειμώνα.

Μάλιστα ο κ. Γαλαγάλας έβαλε στην εξίσωση και τις εκλογές καθώς κάποιοι που ψηφίζουν μακριά από τον τόπο διαμονής, δεν θα επιχειρήσουν εύκολα ταξίδι και το Πάσχα και μετά από ένα μήνα.

Εν κατακλείδι, η περιοχή της λίμνης Πλαστήρα το Πάσχα θα έχει πολύ κόσμο, αλλά και διαθεσιμότητα δωματίων, ακόμα και για εκείνους που θα το αποφασίσουν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%C2%AB%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%C2%BB-%CE%B7-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: