Δήμος Αργιθέας: Καταγράφει τις «πληγές» από το σεισμό
10 February 2020
Την γυναίκα θα την ξεχωρίσεις από τις καθαρές εξηγήσεις και τις δικαιολογίες που δεν θα πει.
10 February 2020

Νέα μυστηριώδης νόσος στη Νιγηρία με 15 νεκρούς

Η κυβέρνηση της Νιγηρίας έκανε γνωστό ότι στη χώρα έχει εμφανιστεί μία νέα, μυστηριώδης ασθένεια, η οποία έχει ήδη προκαλέσει 15 θανάτους και έχει μολυνθεί δεκάδες άτομα. Η ασθένεια προκαλεί έμετοοίδημα και διάρροια.

Η νόσος καταγράφηκε για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου μήνα στην περιοχή Benue State, νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Abuja. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, ο αριθμός των ατόμων που έχουν μολυνθεί από την παράξενη ασθένεια έχει ανέλθει σε 104, δήλωσε ο Νιγηριανός γερουσιαστής Abba Moro.

Ο υπουργός Υγείας της χώρας Osagie Ehanire, δήλωσε την Παρασκευή ότι η ασθένεια δεν φαίνεται να είναι Εbola ή Lassa – δυο δυνητικά θανατηφόροι ιοί που κυκλοφορούν στη Δυτική Αφρική. Ούτε φαίνεται να είναι ο νέος κοροναϊός που εμφανίστηκε στο Wuhan της Κίνας και έχει μέχρι στιγμής σκοτώσει περισσότερους από 800 ανθρώπους.

Τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων της Νιγηρίας(NCDC) έχουν ενεργοποιήσει επιχείρηση αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης στην πληγείσα περιοχή και κυβερνητικοί αξιωματούχοι υποψιάζονται ότι μπορεί να ευθύνονται χημικά προϊόντα, που χρησιμοποιούνται στην αλιεία.

Πηγή : virus.com.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: