Γερμανία: Νέες απεργίες στα αεροδρόμια, ακυρώσεις πτήσεων
12 March 2023
«Χρυσή» στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων η Τζένγκο
12 March 2023

Νέα συγκέντρωση στην Καρδίτσα για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Το έγκλημα να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί» (+Φωτο +Βίντεο)

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί και ούτε πρέπει να ξεχαστεί. Οι πραγματικοί ένοχοι έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυά τους οι προσχηματικές παραιτήσεις, τα δημόσια συγγνώμη δεν συγκινούν κανέναν πια.

Ούτε οι κάλπικες αντιπαραθέσεις όλων αυτών που στήριξαν και συνεχίσουν να στηρίζουν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων εις βάρος των συμφερόντων του λαού. Ο μόνος δρόμος για το λαό είναι ο δρόμος του αγώνα για την ικανοποίηση των λαικών αναγκών. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες. Ο μόνος τρόπος για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη».

Τα παραπάνω μεταξύ άλλων τόνισε ο Γραμματέας του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων σε σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Καρδίτσας κ. Γ. Παπαδόπουλος κατά την ομιλία του στην κινητοποίηση για το δυστύχημα των Τεμπών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/3) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας έπειτα από σχετικά καλέσματα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Καρδίτσας, του Συνδικάτου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Καρδίτσας, του Σωματείου Εργαζομένων Κ.Υ. Ν. Καρδίτσας και του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας.

«Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα με βάση την εποχή μας καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος

Χαιρετισμούς στην κινητοποίηση απηύθυναν επίσης ο Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Αρ. Αναστασίου, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κ.Υ. Ν. Καρδίτσας κ. Π. Μπούτα και η εκπρόσωπος των φοιτητών του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ελ. Παπαθανασίου Αγγέλη επισημαίνοντας την ανάγκη να μην συγκαλυφθούν οι πολιτικές ευθύνες για το δυστύχημα και παράλληλα ο λαός να αντιδράσει οργανωμένα σε πολιτικές που βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ανθρώπινη ζωή και την ποιότητά της έναντι της οικονομίας και του κέρδους.

Κάλεσμα σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία είχε απευθύνει και το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Αγώνα Καρδίτσας .

Μετά το τέλος των χαιρετισμών ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης

Κωστής Κριτσιάνης

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%B7-%C2%AB%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%B8%CE%B5%CE%AF%C2%BB-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: