Τρία χρόνια από τη συντριβή του Χιούι στο Σαραντάπορο – Επισκέφθηκε το Μνημείο η επιζώσα
21 April 2020
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Να αποσυρθεί τώρα το ν/σ του Υπουργείου Περιβάλλοντος
22 April 2020

Νέο κρούσμα στη Ν. Σμύρνη-η 9χρονη κόρη του 31χρονου Ρομά – 70 συνολικα στη Λάρισα!

Αρνητικά τα υπόλοιπα δείγματα-στα 40 τα κρούσματα στην περιοχή καραντίνας -τρίτη στην Ελλάδα η Λάρισα!

Δύο είναι τελικά τα θετικά κρούσματα κορονοϊού σήμερα στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία. Και τα δύο προεκυψαν από την ιχνηλάτηση των χθεσινών δύο κρουσμάτων. Το δεύτερο μετά από  εκείνο του συζύγου της 68χρονης Λαρισαίας, είναι της 9χρονης κόρης του 31χρονου Ρομά από τη Νέα Σμύρνη. Ετσι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη συνοικία που βρίσκεται σε καραντίνα ανεβαίνει στα 40 άτομα.

 Αξίζει να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης του χθεσινού κρούσματος του 31χρονπυ από τη Νέα Σμύρνη ελήφθησαν 6 δειγματα εκ των οποίων τα υπόλοιπα πέντε ήταν αρνητικά. Επίσης αρνητικά ήταν και τα 24  δείγματα από τη συνοικία των Ρομά στη Νεάπολη Βόλου, καθώς και άλλα 45 που ελέγχθησαν σήμερα σε όλη τη Θεσσαλία.

 Τα αποτελέσματα δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα από το εργαστήριο του ΠΓΝΛ της κ. Πετεινάκη.

Τρίτη σε κρούσματα στη χώρα η ΠΕ Λαρισας.

 Αξίζει να τονιστεί πως με τα σημερινά δύο κρούσματα η Λάρισα έφτασε τα 70 συνολικά και είναι η 3η Π.Ε στη χώρα, με τα περισσότερα κρούσματα, μετά την Αττική που έχει 1026 και την Αργολίδα που με τα σημερινά 150 στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι έφτασε στα 156… Ενδεικτικά να ναφέρουμε ότι η Π.Ε. Θεσσαλονίκης με πληθυσμό 1,5 εκατομμύριο κατοίκους, περίπου πενταπλάσιο από αυτό της ΠΕ Λα΄ρισας, έχει μόλις 56 κρούσματα κοροοϊού, αν και ήταν η πρώτη στη χώρα όπου καταγράφηκε στα τέλη Φεβρουαρίου κρούσμα απο την 38χρονη που είχε ταξιδέψει στην Βόρεια Ιταλία.

Πηγή : thessaliatv.gr

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: