Κίνα-Ιαπωνία: Συμφώνησαν σε νέο γύρο οικονομικού διαλόγου υψηλού επιπέδου
26 May 2024
Ο Ράμα εγκαλεί την Ελλάδα για τα «τρομερά βάσανα των Αλβανών»
26 May 2024

Νέο μαγνητικό τομογράφο θα αποκτήσει το νοσοκομείο Καρδίτσας

Την αγορά νέου μαγνητικού τομογράφου, μέσω ΕΣΠΑ, προγραμματίζει το νοσοκομείο Καρδίτσας και ήδη έγιναν τα πρώτα διαδικαστικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος, με ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την αναγκαιότητα-σκοπιμότητα και την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού αντικατάσταση και προμήθεια  Μαγνητικού Τομογράφου, νέας τεχνολογίας, εκτιμώμενης δαπάνης 1.860.000 ευρώ.

Παράλληλα όρισε την επιτροπής σύνταξης τεχνικών προδιαγραφών, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών και τιμών του εν λόγω διαγωνισμού.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ και την πρόσκληση με τίτλο «Υποδομές και εξοπλισμοί Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Νέα Έργα)».

Μιλώντας στο KarditsaLive.Net η διοικητής του νοσοκομείου κ. Μαίρη Κουτσιούμπα, τόνισε πως είναι μία κίνηση εκσυγχρονισμού του Τμήματος Ακτινοδιαγνωστικής που δίνει υπεραξία στο νοσοκομείο Καρδίτσας και βελτιστοποιεί στο μέγιστο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες στον συγκεκριμένο τομέα.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: