ΕΦΚΑ: Ξεκινά αύριο η υποβολή αιτήσεων για τις κατασκηνώσεις
1 June 2022
Αμαζονία – Πυρκαγιές: Ο χειρότερος Μάιος εδώ και 18 χρόνια
2 June 2022

Ναύπακτος: Στο χειρουργείο θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας – Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη, άμεσα, το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, σήμερα το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, προσέγγισε πεζός έναν άλλον άνδρα, που επέβαινε σε δίκυκλο και χτυπώντας τον, κατ’ επανάληψη, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Για τη σύλληψη του δράστη κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εκεί και κατασχέθηκαν:

Μέσα σε πλυντήριο, τα ρούχα που φορούσε κατά την απόπειρα ανθρωποκτονίας, και συγκεκριμένα ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο χιτώνιο κι ένα μαύρο γιλέκο, δύο ζεύγη πλαστικά γάντια κι ένα ζευγάρι κάλτσες.

Στον χώρο του μπάνιου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ένας σουγιάς και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας τέσσερα στιλέτα κι ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ (από βακελίτη).

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.



Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1868722/naupaktos-sto-xeirourgeio-thuma-apopeiras-anthropoktonias-sunelifthi-o-drastis

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: