Διάσωση – θρίλερ για 3 εργαζόμενους στον Αλμυρό
19 September 2020
Μουζάκι: Κατέρρευσε μέρος του Κέντρου Υγείας και τμήμα του περιφερειακού
19 September 2020

Νεκρή μια γυναίκα στο Βασιλί Φαρσάλων

Νεκρή εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της από τις ομάδες διάσωσης, μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Βασιλί Φαρσάλων.
Η ηλικιωμένη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι της και έχασε την ζωή της από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.
Όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, οι κάτοικοι του χωριού για να γλιτώσουν από τον Ιανό και τον όγκο του νερού που έπεσε στην περιοχή, κατέφυγαν στην εκκλησία, όπου βρήκαν καταφύγιο.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
«Απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία ηλικιωμένη γυναίκα από οικία στον οικισμό Βασιλί στα Φάρσαλα Θεσσαλίας.
Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς αντιμετώπισης καταστροφών παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.
Σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι της χώρας, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: