Σταθερές για δεύτερη χρονιά οι τιμές των καυσόξυλων στο νομό μας – Χαμηλός ακόμα ο ρυθμός παραγγελιών
6 October 2024

Ντ. Τραμπ: Επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος – Ομιλία με τον Μασκ στο πλευρό του και αλεξίσφαιρο παραπέτασμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον…τόπο του εγκλήματος, εκεί από όπου ένα ηλιόλουστο Σάββατο του Ιουλίου, έφυγε με αίμα να τρέχει στο πρόσωπό του και την γροθιά υψωμένη, φωνάζοντας «πολεμήστε». Αυτήν την φορά,  με αλεξίσφαιρο γυάλινο παραπέτασμα να το προστατεύει.

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, έχοντας στο πλευρό του τον Έλον Μασκ, πραγματοποίησε ομιλία στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Πενσυλβάνια, όπου τον περασμένο Ιούλιο, ένοπλος προσπάθησε να τον δολοφονήσει, πετυχαίνοντάς τον στο το αυτί.

Τότε βέβαια, απολάμβανε τις συνέπειες της ζοφερής επίδοσης του Τζο Μπάιντεν στο debate. Αλλα η τροχιά της προεκλογικής μάχης έχει αλλάξει. Τώρα αντιμετωπίζει έναν πιο σκληρό και νεότερο αντίπαλο: την Κάμαλα Χάρις.

Ο Τραμπ  ξεκίνησε, από εκεί που είχε σταματήσει, όταν συνέβη η απόπειρα εναντίον του. «Όπως έλεγα…»  είπε, ενώ στην μεγάλη οθόνη εμφανίστηκε το γράφημα που ανέλυε, την ώρα που εκτοξεύθηκε η σφαίρα.

«Για 15 δευτερόλεπτα, ο χρόνος σταμάτησε», πρόσθεσε ο Τραμπ για την απόπειρα εναντίον του.

«Αυτό το μοχθηρό τέρας εξαπέλυσε το κακό… ο κακός δεν πέτυχε τον στόχο του» σημείωσε αφήνοντας υπονοούμενα για τους αντιπάλους του.

«Τα τελευταία οκτώ χρόνια, εκείνοι που θέλουν να μας σταματήσουν,  με συκοφάντησαν, με κατηγόρησαν, μου απήγγειλαν κατηγορίες, προσπάθησαν να με πετάξουν από το ψηφοδέλτιο και ποιος ξέρει; Ίσως ακόμη και να προσπάθησαν να με σκοτώσουν», ανέφερε.

Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος τήρησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη  του Κόρεϊ Κομπερατόρε , ο οποίος σκοτώθηκε κατά την ένοπλη επίθεση.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στη σκηνή ο τραγουδιστής Christopher Macchio και τραγούδησε το “Ave Maria”.

Μασκ: «Οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας»

«Θέλω να πω πόσο μεγάλη τιμή είναι να βρίσκομαι εδώ», δήλωσε αναβαίνοντας στην σκηνή ο μεγιστάνας της τεχνολογίας. «Και ξέρετε, η πραγματική δοκιμασία του χαρακτήρα κάποιου είναι το πώς συμπεριφέρεται κάτω από τα πυρά. Είχαμε έναν πρόεδρο που δεν μπορούσε να ανέβει μια σκάλα και έναν άλλο που χτυπούσε τη γροθιά του αφού τον πυροβόλησαν. … Ποιος θέλετε λοιπόν να εκπροσωπεί την Αμερική;»

Ο Μασκ δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι εκλογές του 2024 θα είναι «οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας».

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για αντιπρόεδρος JD Vance, που προηγήθηκε του Τραμπ,  κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς και την Κάμαλα Χάρις,   ότι συνέχισαν να χρησιμοποιούν «επικίνδυνη, εμπρηστική ρητορική» μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ – την οποία πιστεύει ότι οδήγησε στην δεύτερη, στην λέσχη γκολφ στη Φλόριντα.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: