Κακοκαιρία Ilina: Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία
3 April 2023
Τέταρτη (δίμηνη) παράταση για την επέκταση δικτύων της ΔΕΥΑΚ στην πόλη της Καρδίτσας – Αντί για 12 έφθασε στους 34 μήνες!
3 April 2023

Ν. Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των παρακολουθήσεων δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο Αντώνη Ελευθεριάνο. Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε την επίσπευση της εισαγγελικής έρευνας για το θέμα της παρακολούθησής του με το παράνομο λογισμικό Predator.

Αυτό που τόνισε κατά τις δηλώσεις του είναι ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου και το θέμα δεν θα παραγραφεί. Αυτό που σημείωσε είναι ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν επιθυμούν ούτε την εργαλειοποίηση ούτε τη συγκάλυψη αλλά να λάμψει η αλήθεια.

«Ήρθα σήμερα εδώ που χτυπάει η καρδιά της Δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας που αφορά στο θέμα των παρακολουθήσεων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εξερχόμενος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

«Η υπόθεση αυτή δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους», πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου. Είναι μια ευρωπαϊκή χώρα, και έχουμε χρέος όλο το πολιτικό σύστημα να μην επιτρέψει ξανά να εκτεθεί διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών, εις βάρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων», κατέληξε.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: