«Μα έχει πανσέληνο απόψε….» – Η μαγεία του αυγουστιάτικου φεγγαριού
22 August 2021
Το απόγευμα στη Λάρισα η πολιτική κηδεία του Αντ. Σκυλλάκου
24 August 2021

Ν. Καραμπάσης: Ο πράσινος χώρος έχει ενωθεί στο Πράσινο Κίνημα

Ν. Καραμπάσης: Ο πράσινος χώρος έχει ενωθεί στο Πράσινο Κίνημα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του Πράσινου Κινήματος, κ. Νίκος Καραμπάσης, ο οποίος σχολίασε τα σημαντικότερα ζητήματα της επικαιρότητας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Καραμπάσης έκανε εκτενή αναφορά στα τεράστια λάθη της κυβέρνησης όσον αφορά στην πρόληψη των πυρκαγιών και ενημέρωσε για τη σημαντική δράση που έχει αναπτύξει το Πράσινο Κίνημα με την δημιουργία του «Παρατηρητηρίου για την Αποκατάσταση των Καμένων» , το οποίο θα παρακολουθεί την εξέλιξη των αναδασώσεων στις καμένες περιοχές και θα εκδίδει κάθε δύο μήνες, ενημερωτικό Δελτίο Προόδου των αναδασώσεων. Ταυτόχρονα θα παρακολουθεί και θα ενημερώνει για την πρόοδο της αποκατάστασης των πληγέντων νοικοκυριών.
Ακόμη ο κ. Καραμπάσης αναφέρθηκε στο πολιτικό σκέλος τονίζοντας ότι το μεγάλο μέρος του οικολογικού χώρου που δεν απορροφήθηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, έχει ενωθεί στο Πράσινο Κίνημα δημιουργώντας έναν μεγάλο πράσινο χώρο που θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.
Αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Καραμπάση, που αναφέρθηκε σε πολλά ακόμη σημαντικά ζητήματα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ:

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: