Προς ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία ως το τέλος του 2020 η οδηγία για τα πλαστικά μιας χρήσης
11 December 2019
Συνάντηση προέδρου ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου με τον Αλ. Τσίπρα
11 December 2019

Ν. Λάρισας: Πλημμυρικά φαινόμενα, κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές, από τη βροχόπτωση

Πλημμυρισμένοι δρόμοι από την καταρρακτώδη βροχή δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην Αργολίδα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017. Στην περιοχή των Λευκακίων στο Ναύπλιο, ο δρόμος πλημμύρισε με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία. Στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου οι δρόμοι έγιναν αδιάβατοι για τους πεζούς και μόνο με αυτοκίνητο μπορούσε κάποιος να τους διασχίσει. Στο Αργολικό το ρέμα που περνά στο χωριό έχει φουσκώσει, στον κόμβο Νέα Τίρυνθας στη Νέα Εθνική. Επίσης υπήρξαν περιστατικά με πλημμυρισμένα υπόγεια σε Ναύπλιο και Άργος, ενώ η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε και ζημιές, όπως σε κατάστημα στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται από χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, η οποία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας, στα παράλια του δήμου έχουν φουσκώσει επικίνδυνα τα ρέματα και κάνουν την εμφάνισή τους πλημμυρικά φαινόμενα.

Σε διάφορες περιοχές του νομού εντοπίζονται προβλήματα σε ορισμένους δρόμους, από φερτά υλικά, ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν όπου χρειάζεται για την απομάκρυνση τους.

Στην πόλη της Λάρισας δεν σημειώνονται σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: