Λιγότερη η κατανάλωση πετρελαίου το φετινό χειμώνα στο ν. Καρδίτσας
10 February 2024
Γάζα: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως ανακάλυψε σήραγγα κάτω από την έδρα της UNRWA (βίντεο)
11 February 2024

Ξέσπασε στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, που μία εβδομάδα μετά την ήττα στη Λεωφόρο ξέσπασε στον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αμέσως μετά την άφιξή του στην Ελλάδα μετέβη στο γήπεδο και παρακολούθησε τη συνάντηση καθώς θα είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», που σήμερα είχαν υπηρεσιακό τον τεχνικό τής Κ19, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε «μανιασμένα» από το πρώτο σφύριγμα, «πνίγοντας» τους φιλοξενούμενους με την πίεση που άσκησε, δημιουργώντας ανυπέρβλητο πρόβλημα στην κυκλοφορία τους και πολλά λάθη, που πληρώθηκαν ακριβά.

Στο 6΄ ο Μπάουμαν βγήκε από την εστία του προσπαθώντας να διώξει την μπάλα αλλά την έστειλε πάνω στον Μασούρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κόντρα για να κάνει το 1-0 σε άδεια εστία.

Στο 10΄ και σε γύρισμα του Φορτούνη από δεξιά οι αμυντικοί δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν και ο Ελ Κααμπί διπλασίασε, σημειώνοντας το (συνολικά) 13ο τέρμα του με την κόκκινη φανέλα.

Στο 34΄, από νέο αμυντικό λάθος η μπάλα κατέληξε στον Ποντένσε, που προχώρησε, άδειασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε ψύχραιμα για το 3-0.

Στο 38΄ ο Μπάουμαν έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Μασούρα και στην εκτέλεση του κόρνερ που ακολούθησε ο Κάρμο με αριστερό «κεραυνό» τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός, που σημείωσε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε στο 4-0 στο 58΄ με τον Φορτούνη , που δέχθηκε ασίστ του Τσικίνιο στην πλάτη της άμυνας και «κρέμασε» τον Μπάουμαν.

Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 79΄, όταν το φάουλ του Μπάκιτς λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη, που είχε εκτιναχθεί στην πορεία της μπάλας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: